دو خبر ورزشی از سقز؛
برگزاری مسابقات داژبال بانوان و فوتسال بین دو تیم کمیته داوران سقز و بوکان
مسابقات داژبال بانوان با حضور 4 تیم از سالن ها و باشگاه های خصوصی در سالن ورزشی بانوان مجموعه ورزشی شهید کاظمی شهرستان سقز برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گولان سقز، در این مسابقات ورزشکارانی از سالن های ریاست جمهوری با مربیگری مهناز صفری، دوتیم سالن ورزشی بانوان با مربیگری مهین فاتح و فرزانه علویان و باشگاه سروش با مربیگری نسرین بهرامی حضور داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز,در پایان تیم های باشگاه ریاست جمهوری مقام اول، سالن بانوان خانم علویان و باشگاه یوگا سروش به ترتیب مقام دوم و سوم را به دست آوردند.
,,
برگزاری مسابقه دوستانه فوتسال بین دو تیم کمیته داوران سقز و کمیته داوران بوکان
,مسابقه دوستانه فوتسال بین دو تیم کمیته داوران سقز و کمیته داوران بوکان به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در سالن ورزشی شهید کاظمی شهرستان سقز برگزار و از داوران پیشکسوت فوتبال تجلیل شد.
,در این مسابقه تیم سقز توانست با نتیجه 7بر 6 کمیته داوران بوکان را شکست دهد.
,

, طی مراسمی از بهرام مهرپیما و بهروز مرادی پیشکسوتان در عرصه داوری فوتبال ایران و سامان کریمی از داوران سرشناس سقزی از طرف اداره ورزش و جوانان شهرستان سقز، هیات فوتبال و کمیته داوران تجلیل شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه