امام جمعه اصفهان مطرح کرد؛

کم توجهی مسئولان به فعالیت‌های قرآنی در جامعه/ بودجه های قرآنی بسیار اندک است

کم توجهی مسئولان به فعالیت‌های قرآنی در جامعه/ بودجه های قرآنی بسیار اندک است
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با انتقاد از اختصاص بودجه اندک به فعالیت‌های قرآنی این موضوع را نشان دهنده بی توجه مسؤولان به قرآن ذکر کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ امام جمعه اصفهان  در آیین اختتامیه جشنواره ایده‌های قرآنی در سالن اهل بیت (ع) با اشاره به بودجه کمی که برای فعالیت های قرآنی در کشور به تصویب رسیده است، گفت: متاسفانه نمایندگان مجلس و مسئولان کشوری توجه کافی به قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد با اشاره به لزوم ارتباط گیری بیشتر با قرآن، عنوان کرد: مومنان دوای دردهای خود را در قرآن جست و جو می کنند.

,

وی با بیان اینکه امیرالمومنین(ع) در کلامی این قضیه را بیان می کنند، خاطرنشان کرد: یکی از عذاب های نرم الهی براساس آیات قرآن این است که خداوند انسان را به فراموشی می‌اندازد که خودش را فراموش کند.

,

عضو مجلس خبرگان رهبری به اهمیت تعلیم و نشر مفاهیم و مبانی قرآنی در جامعه اشاره کرد و افزود: بهترین کار این است که افراد قرآن را بیاموزند و آن را به دیگران نیز آموزش دهند.

,

آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه تمام آن چیزی که در حوزه سیاست از زبان امام خمینی و رهبر معظم انقلاب بیان شده، برگفته از قرآن بوده است، عنوان کرد: قرآن فرموده است تا زمانی که از یهود و نصاری تبعیت نکنید و دست از دین خود نکشید آنها از شما راضی نخواهند شد، این یعنی حتی اگر از انرژی هسته‌ای و نیروی نظامی خود دست بکشیم و آنها را تعطیل کنیم بازهم آمریکا و اسرائیل دست از توطئه علیه ما برنخواهند داشت.

,

وی با بیان اینکه امروز یهود و نصاری هم پیمان هم علیه مسلمانان شده اند، تصریح کرد: مسلمانان باید این بینش را داشته باشند و آن ها را به عنوان سرپرست بر نگزینند و اگر چنین کردند بدانند که دیگر مسلمان نیستند، همان طور که اکنون عربستان سعودی جز جامعه مسلمانان نیست.

,

وی ادامه داد: امروز عربستان سعودی آتش خود را به سمت مسلمانان بی گناه یمن، بحرین گرفته است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه