بازدید شورای اداری کهگیلویه از موکب هیات رزمندگان اسلام +تصاویر
اعضای شورای اداری شهرستان کهگیلویه ظهر امروز از موکب هیات رزمندگان اسلام این شهرستان در ورودی بهبهان بازدید نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه،؛ اعضای شورای اداری شهرستان کهگیلویه ز از موکب هیات رزمندگان اسلام این شهرستان در ورودی بهبهان بازدید نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه,علی پوزش فرماندار کهگیلویه خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی را بااهمیت دانست و گفت:راه اندازی موکب هیات ررمندگان اسلام که با همکاری سرهنگ سعید برومندزاده فرمانده سپاه ناحیه کهگیلویه و سایرهمکارانش برای اولین بار اجراشده است اقدامی ضروری بود و از آنها قدردانی می کنم.
,علی پوزش افزود ما هرچه داریم از ائمه است و از همین رو باید پیاده روی اربعین حسینی را باشکوه تر ازهمیشه برگزار نماییم.
,مسئول موکب هیأت رزمندگان اسلام شهرستان کهگیلویه نیز گفت: طبق پیشبینی انجام شده بین ۳۸۰ تا ۵۵۰ هزار زائر از مسیر جاده ارتباطی دهدشت ،گچساران به بهبهان تردد خواهند کرد و موکب هیات رزمندگان اسلام شهرستان کهگیلویه، آمادگی پذیرایی از این تعداد زائرین را به بهترین نحو در دستور کار دارد.
,سیدخدایار زینی پور اظهار کرد: این موکب برای اولین بار و در سطح عظیمی از فعالیتهای فرهنگی و اعتقادی و در مسیر بیش از ۹ استان به نامهای خراسان جنوبی، سیستان وبلوچستان، کرمان،یزد، فارس، کهگیلویه وبویراحمد، بوشهر، هرمزگان، تهران و اصفهان راهاندازی شده است.
,زینیپور افزود:این موکب را تماماً مردمی و بدون وابستگی به هیچ نهاد و سازمانی عنوان و تصریح کرد: به همت مردم خیر شهرستان و بخشهای تابعه مقدار زیادی از اقلام پذیرایی برای زائرین جمعآوری شده که با توجه به تعدد زائرین بیش از ۹ استان از این مسیر؛ نیاز به جمعآوری اقلام بیشتری را میطلبد.
,, ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, 



, ]
ارسال دیدگاه