معاون فرماندار اسکو:
با رفع تهدیدات و آسیب های فضای مجازی باید در جهت پیشرفت کشور از آن استفاده کرد
معاون فرماندار اسکو با اشاره به تهدیدات دشمن در رابطه با فضای مجازی و سایبری تصریح کرد: بایستی همه جوانان در این رابطه از توطئه های دشمن آگاهی داشته تا ضمن گرفتار نشدن به آسیب های فضای مجازی با توجه به نیازهای کشور ما در این زمینه در پیشرفت علمی مفید واقع شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوشکایا، زنگ پدافند غیرعامل صبح امروز با حضور جمعی از مسئولین شهرستان اسکو در مدرسه شهید مصطفی خمینی اسکو نواخته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشکایا،,علیرضا رجبی معاون فرماندار اسکو در این مراسم اظهار کرد: شناسایی مشکلات و حفظ آمادگی از موارد ضروری هر جامعه در راستای آگاهی از نقشه و توطئه دشمنان و هم مشکلات داخلی است.
,وی افزود:مسلط شدن دانش آموزان به تهدیدات موجود و افزایش اطلاعات در زمینه های پدافندی مهمترین بحث در این خصوص است.
,معاون فرماندار اسکو در ادامه خاطر نشان کرد: قشر دانش آموز بهترین حاملان پیام های پدافند غیرعامل بوده و بایستی در این رابطه برای مقابله و اقدام از برنامه ریزی ها در خصوص مشکلات موجود اشرافیت کامل داشته و به آنها توجه کنند.
,رجبی به تهدید کم آبی نیز اشاره کرد وگفت: باید در این رابطه اقدامات پدافند غیرعاملی ملاک عمل و توجه قرار گیرد.
,معاون فرماندار اسکو در ادامه با اشاره به تهدیدات دشمن در رابطه با فضای مجازی و سایبری تصریح کرد: بایستی همه جوانان در این رابطه از توطئه های دشمن آگاهی داشته تا ضمن گرفتار نشدن به آسیب های فضای مجازی با توجه به نیازهای کشور ما در این زمینه در پیشرفت علمی مفید واقع شوند.
,وی در پایان گفت: با نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل امیدواریم هشدار و آگاهی بخشی به دانش آموزان در حد مطلوبی در طول سال صورت گیرد تا آینده سازان کشور با آموزش لازم خود را برای مقابله با حوادث طبیعی و غیر طبیعی آماده کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه