logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مانور پدافند غیرعامل در ادارات قرچک برگزار شد+ تصاویر

مانور پدافند غیرعامل در ادارات قرچک برگزار شد+ تصاویر
همزمان با هفته پدافند غیر عامل مانور آمادگی دستگاه های اجرایی قرچک با محوریت اداره برق و بسیج ادارات در مواجهه با حوادث غیر مترقبه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازقرچک آنلاین; همزمان با هفته پدافند غیر عامل مانور آمادگی دستگاه های اجرایی قرچک با محوریت اداره برق و بسیج ادارات در مواجهه با حوادث غیر مترقبه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین;, قرچک آنلاین,

در این مراسم که با حضور کارمندان ادارات با شرکت در مانور خروج اضطراری ، آمادگی خود را در مواجهه با حوادث غیر مترقبه به نمایش گذاشتند.

,

مهدی خانی رئیس اداره برق شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: پدافند غیرعامل نوعی دفاع غیر نظامی است که به جنگ‌افزار نیاز ندارد و با اجرای آن می‌توان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی و حساس نظامی و غیرنظامی و تلفات انسانی جلوگیری نموده یا میزان این خسارات و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد.
وی گفت: هدف از پدافند غیرعامل حفاظت از جان و مال مردم، تاسیسات، زیر ساخت ها، منابع اقتصادی و سرمایه فرهنگی و سیاسی است که این امر امنیت ذهنی افراد جامعه را تأمین می کند.

خانی تصریح کرد: آگاهی و استفاده از موضوعات پدافندی امری بسیار مهم و ارزشمند است و باید مصون سازی کشور از مردم و سطوح پائین تر نظیر آغاز شود تا سطح آگاهی مردم در این حوزه افزایش یابد.
وی بیان کرد: هفته پدافند غیر عامل فرصت مغتنمی برای فرهنگ سازی و آشنایی هر چه بیشتر مردم با تهدیداتی است که در این حوزه امنیت کشور و سلامت جامعه را تهدید می کند و تمامی دستگاه های اجرایی و رسانه ها لازم است تا در کنار یکدیگر با شناسایی تهدیدات در حوزه های مختلف پدافند غیرعامل ، از بروز خسارات ناشی از این حوادث پیشگیری کنند.

,
,
, , , , ,
,
,



وی در پایان با اشاره به اینکه با انجام مانورهای پدافند غیرعامل آمادگی‌های لازم در واقع حوادث بدست می‌آید، تصریح کرد: در حقیقت مهمترین اهداف پدافند غیرعامل به حداقل رساندن آسیب‌ها در سه حوزه تاسیسات، تجهیزات و نیروی انسانی است.

, , , , ,
,
,

, , , , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه