logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همایش پیشگیری از اعتیاددر شهرستان دیواندره برگزار شد

همایش پیشگیری از اعتیاددر شهرستان دیواندره برگزار شد
همایش پیشگیری از اعتیاددر مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی با همکاری اداره بهزیستی وآموزش و پرورش شهرستان دیواندره برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سارال خبر،  مدیرکل مبارزه با اعتیاد استان کردستان، سلیم کرمی  امروز در جلسه همایش مبارزه با مواد مخدر درسالن مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی شهرستان دیواندره گفت: آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بهترین اقدام برای پیشگیری از مواد مخدر است و باید از طریق آموزش، همه اقشار مردم از خطرات مصرف مواد مخدر آگاهی پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سارال خبر، ,

وی اظهار کرد: مواد مخدر معضل و ابزاری پیچیده برای آلوده کردن جامعه و از بین بردن بنیان خانواده است.

,
 
,

کریمی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی باید با جدیت پیگیری شود افزود: سازمان‌های مردم نهاد نقش بسیار تأثیرگذاری در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند و این سازمان ها از نظر کیفی، کمی و مالی باید توانمند و تقویت شوند.

,
مدیر کل مبارزه با اعتیاد با اشاره به اولویت بندی روستاهای گفت: برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید با مشارکت نخبگان و افراد تاثیرگذار، همایش های گفتمان سازی و دوره های آموزشی هدفمند در سطح دهستان ها برگزار شود.
,
 
,
کریمی بر حمایت از معتادین بهبود یافته تاکید و اظهار کرد: شهرستان دیواندره ظرفیت و پتانسیل ایجاد اشتغال برای یک شغل را با حداقل اعتبار دارد، لذا با همدلی و هم فکری می توانیم اقدامات مفیدی را در این حوزه انجام دهیم.
,
کریمی در پایان ابراز کرد: همه مسئولین با قاطعیت و جدیت برای پیشگیری و کنترل مصرف مواد مخدر در شهرستان تلاش کنند و مبارزه با مواد مخدر را در دستور کار خود قرار دهند.
,

انتهای پیام/

 
,

انتهای پیام/

,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه