هفت چشمه گزارش می دهد

مشکل آب و بیکاری، عامل اصلی مهاجرت اردلی ها /کاهش ۶۰۰۰ نفری جمعیت بخش میانکوه

مشکل آب و بیکاری، عامل اصلی مهاجرت اردلی ها /کاهش ۶۰۰۰ نفری جمعیت بخش میانکوه
متاسفانه مشکل آب آشامیدنی و کشاورزی و بیکاری در شهرستان اردل باعث رشد مهاجرت از این شهرستان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، مهاجرت یکی ازپدیده‌هایی است که با پیشرفت روزافزون شهرها شاهد آن هستیم، پدیده‌ایی که در سال‌های اخیر منجربه خالی شدن روستاها از سکنه شده و همین امر مشکلاتی را برای افرادی که در روستا مانده‌اند ایجاد می‌کند.

هفت چشمه در این خصوص با فرماندار شهرستان اردل و بخشدار میانکوه صورت داده است که در زیر می‌خوانید:

مهاجرت روستائیان با هدف استفاده از امکانات شهرهای بزرگ

محمد نوذری فرماندار شهرستان اردل در این خصوص گفت: متاسفانه به دلیل بیکاری در بخش مرکزی شاهد مهاجرت برخی شهروندان به شهرهای دیگر برای پیشرفت علمی یا استفاده از امکانات بیشتر شهرهای بزرگ از شهرستان هستیم.

نوذری افزود: امروزه روستاها و شهرهای کوچک ما از امکاناتی همچون برق، راه‌های ارتباطی، آب آشامیدنی سالم و درمانگاه برخوردار هستند اما روستائیان در بسیاری موارد برای برخورداری از امکانات شهرهای بزرگ دست به مهاجرت می‌زنند، اما پس از مهاجرت در می‌یابند که نه تنها به این امکانات دسترسی ندارند بلکه با مشکلات دیگری نیز مواجه شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
, مهاجرت روستائیان با هدف استفاده از امکانات شهرهای بزرگ, مهاجرت روستائیان با هدف استفاده از امکانات شهرهای بزرگ,
,
,
,
,

وی بیان کرد: با توجه به اینکه شهرستان اردل  یکی از قطب های کشاورزی و گردشگری در استان و کشور می باشد باید با برنامه ریزی صحیح و ساماندهی آن از این پتانسیل در جهت رشد و بهبود وضعیت اقتصادی و اشتغال جوانان شهرستان استفاده شود و جلوی مهاجرت‌ها گرفته شود.

بیکاری و کمبود آب شرب و کشاورزی علت اصلی مهاجرت در میان‌کوه
,
,
,
, بیکاری و کمبود آب شرب و کشاورزی علت اصلی مهاجرت در میان‌کوه, بیکاری و کمبود آب شرب و کشاورزی علت اصلی مهاجرت در میان‌کوه,

امام داد شهبازی بخشدار میانکوه از توابع شهرستان اردل علت اصلی مهاجرت شهروندان از مناطق میانکوه به شهرهای دیگر را بیکاری و مشکل آب آشامیدنی و کشاورزی مطرح کرد و افزود: سال‌هاست که این منطقه با این مشکل روبه روستو ه با استفاده از آب ذخیره سد کارون چهار می توان مشکل آب کشاورزی را حل کرده و زمینه اشتغال را برای جوانان این منطقه ایجاد کرد.

مهاجرت 20 هزار نفر از بخش میانکوه در 20 سال

شهبازی با بیان اینکه  جمعیت بخش میانکوه، از سال ۷۵ تا ۹۵ حدود ۶ هزار نفر کاهش پیدا یافته است، گفت: مشکلاتی که در سال‌های اخیر در بحث آب کشاورزی این منطقه به وجود آمد باعث شد تا نرخ بیکاری در بخش میانکوه افزایش پیدا کند و بسیاری از مردم مهاجرت کنند.

وی بیان کرد: بیکاری یکی از مهمترین مشکلات جامعه است که باعث رشد مهاجرت از این شهرستان شده است و بهترین راهکار برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرهای بزرگ توسعه کشاورزی و دامپروی روستا ها و ایجاد برخی کارگاه سنتی مثل قالی بافی و گلیم بافی با تسهیلات دولتی است.

,
,
, مهاجرت 20 هزار نفر از بخش میانکوه در 20 سال, مهاجرت 20 هزار نفر از بخش میانکوه در 20 سال,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه