مسئول واحد بهداشت ستاد اربعین استان سمنان خبر داد:
ارسال 150 قلم داروی مورد نیاز زائران اربعین از استان سمنان
مسئول واحد بهداشت و درمان کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین استان سمنان گفت: 150 قلم داروی مورد نیاز زائران اربعین از استان سمنان ارسال می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر رمضان حیدریان مسئول واحد بهداشت و درمان کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین در گفتگو با خبرنگار قومس گفت: مقدار داروهای در نظر گرفته شده بر اساس تعداد زائران و بیش از مقدار نیاز در نظر گرفته شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,مسئول واحد بهداشت و درمان ستاد اربعین با بیان اینکه اربعین امسال بر اساس بیش بینی های انجام شده حدود 25 هزار نفر از موکب های استان سمنان خدمات می گیرند، افزود: داروهای تهیه شده به ازای هر مقر 10 هزار نفر و برای پوشش درمانی 10 تا 12 روز برای زائران در نظر گرفته شده است.
,وی تصریح کرد: این داروها شامل انواع آنتی بیوتیک ها، مسکن ها، داروهای ضد حساسیت، مسمومیت و... می باشد.
,حیدریان اظهار کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی، پلی کلینیک خاتم الانبیاء، دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دارو خانه های گرمسار و دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیشترین مقدار این داروها را داده اند.
,مسئول واحد بهداشت ستاد اربعین با بیان اینکه 17 نفر از مجموعه ی پرستاران، تکنیسین فوریت های پزشکی، کارشناسان بهداشت و پزشک از استان سمنان اعزام می شوند، افزود: این افراد بدون دریافت هیچ مبلغی و برای خدمت به زائران ابا عبدالله(ع) اعزام می شوند.
,وی با اشاره به استقرار دو مطب گروه بزشکی استان سمنان در نجف و کربلا گفت: اولین تیم از گروه پزشکی اعزام شده است و تیم دوم تا دو روز آینده به عراق می رود.
,حیدریان بیان کرد: ارزش داروهای ارسال شده از استان سمنان بیش از 17 میلیون تومان است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه