فرمانده سپاه هشترود در مراسم یادواره شهدای دانش آموز:
شهدای داشن آموز افتخارات بزرگی برای نسل های آینده انقلاب به یادگار گذاشتند
سرهنگ احمد تقی پور گفت: حضور پرشور دانش آموزان و سایر اقشار مردمی در راهپیمائی روز ۱۳ آبان و شعارهای ضد استکبارستیزی آنها جواب دندان شکنی به یاوه گوئی های دولتهای استکبارجو خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از پیک هشترود، سرهنگ احمد تقی پور فرمانده سپاه هشترود روز دوشنبه در یادواره شهدای دانش آموز که بمناسبت هشتم آبان روز بسیج دانش آموزی در سالن عترت برگزار شد، گفت: هشتم آبان ماه یادآور حماسه جاویدان و قهرمانانه دلاور مردانی است که با وجود کم سن و سالی افتخارات بزرگی برای نسل های آینده ایران اسلامی به یادگار گذاشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,,
وی اظهار داشت: شهدای دانش آموز با تاسی به نوجوان کربلاو امام حسین(ع) رشادت های ماندگاری از خود به جای گذاشتند.
,,
تقی پور افزود: شهدای دانشآموز دفاع از مملکت، دفاع از دین و ارزشهای دینی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مقدم بر تحصیل دانسته و به ندای امام خمینی(ره) لبیک گفته و به سوی جبههها شتافته و با نثار خون خود در مقابل دشمنان ایستادند تا دشمنان را به عقب برانند.
,,
فرمانده سپاه هشترود تاکید کرد: دختران امروز ما باید همچون مادران شهدا خود را برای تربیت نسل شهادت طلب آماده کنند و در این راه از شهدا مدد بطلبند.
,,
وی تصریح کرد: دانش آموزان ما باید بدانند امکاناتی که آن ها امروز برای تحصیل دارند را مدیون خون شهدایی هستند که زمان جنگ درس و تحصیل را رها کردند و برای دفاع از کشور و راحتی آن ها به جنگ رفتند.
,,
تقی پور خاطرنشان کرد: ما باید تلاش خود را برای تداوم راه این شهدا انجام دهیم و در جبهه های جدید که همان جنگ نرم است نیز پیروز و موفق بشویم.
,,
وی اضافه کرد: حضور پرشور دانش آموزان و سایر اقشار مردمی در راهپیمائی روز ۱۳ آبان و شعارهای ضد استکبارستیزی آنها جواب دندان شکنی به یاوه گوئی های دولتهای استکبارجو خواهد بود.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه