رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان خبر داد
افتتاح نخستین مرکز فوق تخصصی آموزش های کوتاه مدت جهاد دانشگاهی زنجان/ برخی رشته های انسانی فسیل شده اند
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان گفت:همزمان با هفته دولت نخستین مرکز تخصصی و فوق تخصصی آموزش های کوتاه مدت متمرکز جهاد دانشگاهی استان زنجان افتتاح می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از موج رسا, مهدی عباسی با اشاره به 16 مرداد سالروز جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی پیرو ولایت و و همراه با دولت است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,وی با اشاره به راه اندازی باشگاه علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی استان زنجان برای نخستین بار در کشور خاطرنشان کرد: راه اندازی این باشگاه از افتخارات استان زنجان محسوب می شود.
,این مسئول با بیان اینکه تقویم مکمل نیاز امروز واحدهای دانشگاهی است، ادامه داد: توجه به این موضوع موجب کاهش آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی می شود.
,رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با بیان اینکه گفت و گوی های آزاد دانشجویی به عنوان یکی از مهم ترین تاکیدات مقام معظم رهبری مغفول مانده است، افزود: باید الگو سازی در این زمینه صورت گیرد.
,عباسی با اشاره به اینکه ابتدای فعالیت جهاد دانشگاهی با پیوست فرهنگی آغاز شده است، افزود:طی کمتر از دو سال 700 عنوان برنامه در 30 مرکز آموزش عالی برای 100 هزار نفر از سوی جهاد دانشگاهی زنجان ارائه شده است.
,وی با بیان اینکه 110 کارگاه تخصصی،14 همایش و سمینار، 40 عنوان نمایشگاه و 38 جشنواره از دیگر دستاوردهای جهاد دانشگاهی زنجان است، افزود: در سال جاری سه برنامه به صورت ملی از سوی جهاد برگزار می شود.
,این مسئول از برگزاری سوگواره عطر تربیت و جشنواره طنز دانشجویی و فرهنگ عاشورایی خبر داد و گفت: جشنواره طنز یک خطی، برگزاری 37 اردوی دانشجویی و 49 برنامه شمیم معرفت از دیگر برنامه های اجرا شده است.
,رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان از ارائه 110 اختراع از سوی جهاد دانشگاهی زنجان خبر داد و افزود: راه اندازی مرکز مشاوره پزشکی از دیگر اقدامات است.
,عباسی با فسیل خواندن برخی رشته های دانشگاهی اضافه کرد: رشته ای که بعد از پنج سال هنوز سر فصل آن تغییر نکرده است، این رشته به تاریخ پیوسته است.
,وی با اشاره به تحصیل 2 هزار دانشجو در 27 رشته دانشگاهی در مجموعه جهاد دانشگاهی زنجان ادامه داد: سه رشته بیمه، بورس و امور بانکی امسال به مجموعه رشته های زنجان اضافه می شود.
,پایان خبر//
]
ارسال دیدگاه