مسئول کانون فرهنگی هنری کریم اهل بیت(ع) خبر داد:
آغاز به کار سالن نمایش در کشه نطنز/ این سالن به خاطر دغدغه های فرهنگی ساخته شد
مسئول کانون فرهنگی هنری کریم اهل بیت کشه نطنز گفت: این سالن به دلیل دغدغه های فرهنگی و با هزینه شخصی مسئول کانون ساخته شده است و هدف از تاسیس چنین سالنی فراهم کردن زمینه توسعه و رشد فرهنگی دانش آموزان و نونهالان منطقه طرق رود این شهرستان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز؛ عبدالله رحیم طرقی صبح امروز، از آغاز به کار سالن نمایش کانون فرهنگی و هنری کریم اهل بیت (ع) کشه نطنز به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز,مسئول کانون فرهنگی و هنری کریم اهل بیت (ع) کشه افزود: این سالن به دلیل دغدغه های فرهنگی و با هزینه شخصی مسئول کانون ساخته شده است و هدف از تاسیس چنین سالنی فراهم کردن زمینه توسعه و رشد فرهنگی دانش آموزان و نونهالان منطقه طرق رود است.
,وی تصریح کرد: امروز وظیفه ما این است که برای مقابله با انواع تهاجم های فرهنگی، کارهای فرهنگی را توسعه بخشیم و در واقع تنها راه مقابله با تهاجم فرهنگی همین ارتقاء سطح امکانات فرهنگی برای جوانان و نوجوانان است.
,رحیم طرقی بیان کرد: ۳۸ دانش آموز ابتدایی در کشه به همراه سایر دانش آموزان منطقه طرقرود به امکانات آموزشی کافی از جمله سالن نمایش دسترسی نداشتند و با تلاش های صورت گرفته این مشکل آن ها حل شد.
,مسئول کانون فرهنگی و هنری کریم اهل بیت (ع) افزود: این نخستین سالن با چنین کاربری است که در سطح منطقه طرق رود و کشه فعال است و با توجه به این که فاصله طرق رود تا نطنز تقریبا زیاد بود، امکان استفاده از سالن سینمای نطنز برای خانواده ها و دانش آموزان منطقه به سختی فراهم می شد.
,وی برگزاری کارگاه های مختلف در حوزه های آموزش کشاورزی، آموزش قرآن کریم، جلسه انس با قرآن کریم و برپایی کارگاه های صنایع دستی برای بانوان از جمله کارگاه گلیم بافی با همکاری موسسه خیریه امام علی (ع) طرق رود را از دیگر برنامه های انجام شده این کانون و مسجد کریم اهل بیت (ع) کشه عنوان کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه