حضور ۱۵درصدی جوانان اردستان در برنامه های ورزشی شهرستان
فرماندار اردستان گفت: حضور ۱۵درصدی جوانان در برنامه های ورزشی را شاهد هستیم که بسیار ناچیز بوده و باید برای ساماندهی جوانان در رشته های مختلف ورزشی بهتر عمل کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصبح اردستان؛ فرماندار اردستان عصر امروز در جلسه ساماندهی امور جوانان در فرمانداری اردستان اظهار کرد: جمعیت اردستان به لحاظ مهاجرت در دهه های ۶۰ و ۷۰ با رشد منفی روبرو بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان,علیرضا غیور گفت: بر اساس آنچه که در سرشماری ها اتفاق افتاده کاهش جمعیت در این دهه ها کامل و به وضوح مشخص است.
,وی افزود: پس از این ایام و در سرشماری سال ۹۵ شاهد یک رشد جمعیت در شهرستان اردستان بوده ایم که این رشد منفی در حال تغییر است.
,فرماندار اردستان با بیان اینکه شهرستان از حیث آمار نوجوانان و جوانان از درصد کمتری برخوردار است، تصریح کرد: یکی از دلائلی که شاید شهرستان اردستان از نظر رشد توسعه محسوسی برخوردار نبوده همین موضوع کمبود آمار جوانان و نوجوانان بوده است.
,وی خاطرنشان کرد: درست است که درصد جمعیت جوانان نسبت به سایر رده های سنی پایین بوده اما به لحاظ فقر امکانات حمایت لازم از قشر چوان و نوجوان در اردستان انجام نشده است.
,فرماندار اردستان با اشاره به ورزش شهرستان یادآوری کرد: هر چند از نظر سرانه ورزشی در استان اول هستیم، اما نتوانسته ایم از لحاظ برگزاری برنامه های ورزشی حمایت لازم را از جوانان داشته یا حضور حداکثری آنان را فراهم کنیم.
,غیور همچنین گفت: حضور ۱۵درصدی جوانان در برنامه های ورزشی را شاهد هستیم که بسیار ناچیز بوده و باید برای ساماندهی جوانان در رشته های مختلف ورزشی بهتر عمل کنیم.
,وی با اشاره به بافت مذهبی و سنتی اردستان یادآوری کرد: با این موضوعات اردستان از لحاظ پایبندی به مذهب خود در جایگاه خوبی قرار دارد، اما مشکلاتی که در اردستان وجود دارد همچون آمار طلاق نگران کننده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه