مدیر کمیته امداد نطنز خبر داد:
پرداخت کمک هزینه مالی به مددجویان نطنزی شرکت کننده در همایش پیاده روی اربعین
مدیر کمیته امداد نطنز گفت: برای شرکت ۵۰ نفر از مدد جویان زیر پوشش این نهاد در سطح شهرستان نطنز در مراسم اربعین حسینی، به هر کدام از آن ها مبلغ سه میلیون ریال کمک هزینه پرداخت می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز؛ محمد رضا مومی اردستانی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان نطنز برای بهره مندی از فیوضات راهپیمایی عظیم و بی نظیر اربعین حسینی، زمینه بهره بردن تعدادی از مددجویان زیر پوشش این نهاد در شهرستان نطنز از این همایش بزرگ را فراهم می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز,مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان نطنز افزود: برای شرکت ۵۰ نفر از مدد جویان زیر پوشش این نهاد در سطح شهرستان نطنز در مراسم اربعین حسینی، به هر کدام از آن ها مبلغ سه میلیون ریال کمک هزینه پرداخت می شود.
,وی تصریح کرد: از مددجویان متقاضی دعوت می شود تا با توجه به محدودیت اعتباری و زمان، تا پایان ساعت اداری روز پنج شنبه یازدهم آبان ماه به واحد فرهنگی کمیته امداد امام (ره) نطنز مراجعه و یا با این نهاد تماس بگیرند.
,اردستانی به نقش سازنده خیران و نیکوکاران در انجام این مهم اشاره کرد و گفت: خیران با کمک های خود می توانند سهم بزرگی در اعزام مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) داشته باشند تا آن هایی که خواهان ملحق شدن به خیل عظیم ارادتمندان به ساحت حضرت امام حسین علیه السلام هستند، بتوانند در این وادی قدم بگذارند.
,وی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان نطنز قدم های خوبی در مسیر اجرای برنامه های زیارتی و معنوی برداشته است و تلاش می کند تا برای بهره مندی هر چه بیشتر این قشر نیازمند و کم بضاعت از این نوع برنامه ها، همچنان این روند را ادامه دهد.
,مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان نطنز خاطر نشان کرد: بسیاری از محرومان و نیازمندان در شهرستان به خاطر عدم توانایی مالی، امکان حضور در سفرهای زیارتی را ندارند و ما نیز تلاش می کنیم تا با کمک مردم، مسئولان و به خصوص خیران این امکان را برای آن ها فراهم کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه