عضو شورای اسلامی شهر مشهد:
راهپیمایی 13 آبان تجلی بخش انسجام داخلی در برابر زورگویی قدرتهای مستکبر است
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: راهپیمایی 13 آبان امسال هم هرچه باشکوه تر برگزار می شود و تجلی بخش وفاق و انسجام داخلی در برابر زورگویی و بی منطقی دولت ها و قدرت های مستکبر عالم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر شهلا عضو شورای اسلامی شهر مشهد در گفتگو با طرقبه نیوز؛با موضوع نقش راهپیمایی استکبارستیزی اظهار کرد: این راهپیمایی 13 آبان به عنوان نماد استکبارستیزی به نوعی میثاق بین مردم محسوب می شود تا همواره ایستادگی در برابر حرف زور دشمن را یادآور شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,وی افزود: مردم ایران در طول تاریخ مبارزاتی کشور نشان دادند که مردمی نیستند که زیر بار حرف زور مستکبران جهان بروند.
,عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه این ملت آزاده هرگز حرف زور برای دنیا نداشته اند گفت: زبان تفاهم و تعامل و همچنین زبان منطق به عنوان گفتمانی است که مردم به آن احترام می گذارند و نشان داده اند که در برابر استدلال با منطق رفتار خواهند کرد.
,وی افزود: اما زمانیکه قدرت های زورگو با این مردم و ملت با ادبیات استکبار برخورد کنند مردم نیز در برابر این ادبیات و گفتمان می ایستند و هزینه های این ایستادگی را پرداخت می کنند ولی از دایره استدلال و منطق ضداستکبار خودشان خارج نمی شوند.
,شهلا تصریح کرد: امیدواریم راهپیمایی 13 آبان امسال هم هرچه باشکوه تر برگزار شود و تجلی بخش وفاق و انسجام داخلی در برابر زورگویی و بی منطقی دولت ها و قدرت های مستکبر عالم باشد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه