logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل هواشناسی البرز:

آلودگی هوای البرز رکورد زد/ پنجشنبه آلوده ترین روز در سال 96

آلودگی هوای البرز رکورد زد/ پنجشنبه آلوده ترین روز در سال 96
منصور رحمانیان گفت: با آغاز بارش از امشب (پنجشنبه) و فردا در استان البرز هوا از وضعیت ناسالم خارج می شود اما ظهر روز شنبه 13 آبان افزایش آلاینده ها را خواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر کل هواشناسی استان البرز صبح امروز (پنجشنبه) در تحلیل وضعیت هوای استان به خبرنگار تیتر1، گفت:  از ابتدای سال تا کنون امروز رکورد آلودگی هوای البرز زده شد و در واقع امروز آلوده ترین روز در سال 96 بود و شهرهای استان در وضعیت ناسالم و ناسالم برای گروه های حساس قرار گرفته است.
 
منصور رحمانیان افزود: آلودگی هوای کرج، نظرآباد و فردیس کاملا در سطح ناسالم و ساوجبلاغ و اشتهارد در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس به سر می برد و سیستمی که وارد منطقه البرز شده است از امروز ظهر فعالیت خود را آغاز می کند و عصر و شامگاه فعالیت خفیف و پراکنده در نیمه مرکز و شمالی استان خواهیم داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر1,
,
,


وی اظهار داشت: بارش در البرز همراه با باد نیست اما می تواند باعث کاهش آلودگی شود اگر چه به دلیل آلودگی بارش ممکن است خطرناک باشد و با حل شدن مواد سمی در آن تبدیل به بارش آلوده و اسیدی شود و با آغاز بارش برای امشب و فردا عصر هوا از سطح ناسالم خارج می شود.
 
رحمانیان تصریح کرد: ظهر روز شنبه 13 آبان افزایش آلاینده ها را خواهیم داشت لذا با توجه به آلودگی هوا حتی المقدور از تردد غیر ضروری کودکان و سالمندان و خودروهای شخصی در سطح شهر خودداری شود.
 
مدیر کل هواشناسی استان البرز در خاتمه با اشاره به اینکه بارش بیشتر در ارتفاعات بوده و در سطح شهر کمتر است شاخص هوا در شهرها را به شرح نظرآباد 161، فردیس 147، اشتهارد 132، ساوجبلاغ 131 و کرج 149 اعلام کرد.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه