دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندوآب:
عامل حادثه ضرب و جرح یک دست فروش در میاندوآب راهی زندان شد/ مسئولان شهری در ریشه یابی چنین موضوعاتی حساس باشند
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندوآب گفت: بعد از انتشار خبر ضرب و جرح یکی از همشهریان دست فروش توسط ماموران سد معبر شهرداری، دادستانی بر حسب وظیفه ذاتی، بلافاصله به موضوع ورود و عامل این حادثه با قرار مناسب راهی زندان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام مختار اصلانی در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب اظهار کرد: بلافاصله بعد از انتشار خبر ضرب و جرح یکی از همشهریان دست فروش توسط ماموران سد معبر شهرداری که موجب جریحه دار شدن افکار عمومی شد، دادستانی بر حسب وظیفه ذاتی، بلافاصله به موضوع ورود و عامل این حادثه با قرار مناسب راهی زندان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندوآب افزود: جدا از اصل موضوع که به صورت دقیق در دادسرا مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت، باید مسئولان اداره امور شهری در ریشه یابی چنین حوادث حساس و هوشیار باشند.
,وی گفت: به نظر می رسد از شهری که بیش از یک سال است فاقد شهرداری می باشد، انتظار بیشتر از این نمی توان داشت.
,اصلانی تصریح کرد: مسئولین مرتبط مخصوصا اعضای محترم شهر باید مصالح شخصی و حزبی خود را کنار و به فکر منافع عمومی و صدا میلیون تومان بیت المالی باشند که از عدم وجود شهردار به تاراج می روند، باشند.
,دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندوآب اظهار کرد: متاسفانه شهری که باید مدیریت و اداره آن بر پایه اخلاق و رفتار اسلامی و قانونی اداره شود، امروز بر اثر سو مدیریت با چماق اداره می شود.
,وی افزود: جای بسیار تامل است در دنیایی که ثانیه ها و دقیقه ها در مدیریت و اداره شهرها سرنوشت ساز می باشند؛ این همه فرصت سوزی جفا به شهر و اموال عمومی می باشد که مسببین آنها باید پاسخگو باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه