شهردار حسن آباد جرقویه:
۱۳ آبان روز فریاد ملت ایران بر سر استکبار جهانی است/ دانشآموزان در به ثمر نشستن انقلاب نقش مؤثری داشتهاند
شهردار شهر حسن آباد گفت: حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان نشانگر شکوه ملت ایران در صحنه جهانی و فریادهای نسل فردای ما بر افکار پلید سیاستمداران غاصب صهیونیسم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از/اصفهان شرق؛ شهردار شهر حسن آباد جرقویه با اشاره به حوادث مهم روز 13 آبان گفت: حضور اقشار مختلف مردم بهویژه دانشآموزان در راهپیمایی روز 13 آبان نشانه اتحاد و همبستگی ملت در برابر استکبار جهانی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,داوود صادقی ادامه داد: 13 آبان ماه روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی و یادآور رویداد عظیم تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشآموزان و دانشجویان شجاع این مرزو بوم است.
,وی افزود: حضور در این راهپیمایی نشانگر شکوه ملت ایران در صحنه جهانی و فریادهای نسل فردای ما بر افکار پلید سیاستمداران غاصب صهیونیسم خواهد بود.
,شهردار شهر حسن آباد جرقویه با بیان این که در این روز مردم همیشه در صحنه حسن آباد همراه و همگام با مسؤلان با مشتهای گره کرده فریادهای خود را بر سر مستکبران سر خواهند داد، تصریح کرد: با این اقدام ضمن ابراز خشم خود به کشورهای جنایتکار یکبار دیگر به جهانیان و صهیونیسم نشان می دهیم که ملت ما بیدار و پشتیبان ولایت فقیه است.
,صادقی بیان کرد: دانشآموزان نسل آینده ایران اسلامی هستند و در به ثمر نشستن این انقلاب نقش مؤثری داشتهاند.
,وی همچنین بر لزوم تبیین مناسبت های ۱۳ آبان برای دانش آموزان و دانشجویان و نیز ارتقای آگاهی آنان نسبت به دسیسه های استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی تأکید کرد.
,شهردار حسن آباد با اشاره به ضرورت برگزاری هرچه باشکوه تر راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان؛ خاطر نشان کرد: راهپیمایی ۱۳ آبان نمایش استکبارستیزی همه ملت ایران است و مختص یک قشر خاص نیست.
,این مسئول با اشاره به تلاقی سه حادثه مهم تاریخی در روز 13 آبان سال های42 ،57 و 58، گفت: تبعید معمار بزرگ انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه، جنایات وحشیانه رژیم پهلوی در قتل عام دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا عواملی مهم در استقرار نظام جمهوری اسلامی بود.
,صادقی ادامه داد: این حوادث یادآور دست پنهان استکبار و در رأس آن ها آمریکای جنایت کار در خیانت به منافع ملی ملت غیور ایران است.
,وی با اشاره به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب که فرمودند:«عزت مردم در کشور بر اثر روح استکبار ستیزی است و این روحیه تأثیری در انزوای ملت ندارد» اظهار کرد: ما نیز به پشتوانه مردم بصیر و رهبر شجاع خود، و به منظور حفظ عزت خود خالقان روز سیاه بر این کشور را هرگز نبخشیده و با شرکت با شکوه در راهپیمایی 13 آبان در روز شنبه پشت حیله نفوذ آنان را خواهیم شکست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه