فرمانده ناحیه بسیج امام علی(ع) اصفهان مطرح کرد؛
۱۳ آبان بهترین فرصت برای معرفی استکبار جهانی به نسل چهارم انقلاب/ هدف دشمن نابودی اسلام است
فرمانده ناحیه بسیج امام علی(ع) گفت: هدف دشمن نابودی اسلام و عقاید جوانان مسلمان است و با رخنه کردن در فضای مجازی نیز بر تلاش خود افزوده است ولیکن اگر تحت لوای ولایت فقیه حرکت کنیم، در برابر دشمن مقاوم خواهیم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازاصفهان شرق؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع) با اشاره به فرمایش گهربار امام خمینی(ره) در حمایت از حرکت انقلابی دانشجویان در سال 58 گفت: تسخیر لانه جاسوسی امریکا در ایران، انقلاب دوم نام گرفت زیرا حرکت انقلابی دانشجویان به نوعی رسوایی بزرگی برای هیأت حاکمه آمریکا را رقم زد و انواع شیوه های جاسوسی و تحرکات سیاسی دشمن را در مناطق مختلف جهان افشا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق, ؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع) با اشاره به فرمایش گهربار امام خمینی(ره) در حمایت از حرکت انقلابی دانشجویان در سال 58 گفت: تسخیر لانه جاسوسی امریکا در ایران، انقلاب دوم نام گرفت زیرا حرکت انقلابی دانشجویان به نوعی رسوایی بزرگی برای هیأت حاکمه آمریکا را رقم زد و انواع شیوه های جاسوسی و تحرکات سیاسی دشمن را در مناطق مختلف جهان افشا کرد.,سرهنگ حسن عجمی با تاکید بر این که به دشمن نمی شود اعتماد کرد، افزود: وجه اشتراک مشخص گورباچف، محمد مرسی و محمدمصدق «اعتماد به آمریکا» است و همگی این افراد نتیجه خوشبینی به ایالات متحده آمریکا را در طول زمان مدیریت خود دریافتند و همین عامل منجر به سقوط این افراد شد.
,پوی تاکید کرد: باگذشت چند دهه از سالروز 13 آبان 58، جوانان این مرز و بوم با تاسی از فرمان رهبر کبیر انقلاب و امام خامنه ای مدظله العالی، فریاد ضد استکباری خود را رساتر در تاریخ به ثبت می رسانند تا دشمنان و غربگرایان بدانند، جوانان تحت لوای ولایت فقیه به صورت مدون در مقابل دشمنان مقاومت خواهند کرد تا اندک لرزشی بر بدنه کشور اسلامی ایران وارد نشود.
,سرهنگ عجمی خاطرنشان کرد: بصیرت لازمه ماندگاری انقلاب اسلامی است و دانش آموزان شرق اصفهانی تحت گفتمان عاشورایی با ترویج روحیه ایثار و مقاومت و سر دادن شعار «هیهات من الذله» سیلی محکمی به صورت دشمن قسم خورده انقلاب خواهند زد.
,وی شهید حججی را نتیجه تفکر عاشورایی و انقلابی مردم ایران دانست و گفت: خلق حماسه مقاومت و رشادت توسط جوانان، به دوران انقلاب و دفاع مقدس خلاصه نمی شود و به وضوح دیدیم که شهید حججی جوان دهه هفتادی کشور، چگونه درس ایستادگی را به جهان مخابره کرد و با شهادتش جلوه عاشورایی را به نمایش گذاشت و قطعا جوانان ما با الگو قرار دادن این شهدا می توانند به نقطه معرفت و تقوا دست یابند.
,فرمانده ناحیه امام علی(ع) با بیان اینکه دشمن تمام تلاش خود را برای کمرنگ کردن حضور جوانان در صحنه های انقلابی به کار گرفته است، افزود: هدف دشمن نابودی اسلام و عقاید جوانان مسلمان است و با رخنه کردن در فضای مجازی نیز بر تلاش خود افزوده است ولیکن اگر تحت لوای ولایت فقیه حرکت کنیم، در برابر دشمن مقاوم خواهیم شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه