logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل دفتر امور روستائی قزوین خبر داد

پرداخت 100 میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های گردشگری روستائی

پرداخت 100 میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های گردشگری روستائی
مدیرکل دفتر امور روستائی و شوراهای استانداری قزوین بیان کرد: به منظور رونق بخشی گردشگری روستائی و حمایت از طرح‌های تاسیسی و توسعه‌ای این بخش مبلغ 100 میلیارد تسهیلات به متقاضیان این طرح‌ها پرداخت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کریم حبیبی انبوهی در گفت‌وگو با صبح قزوین با اعلام این خبر اظهار کرد: این تسهیلات در قالب تفاهم نامه معاونت توسعه روستائی، بنیاد برکت و بانک پارسیان پرداخت می‌شود و سود آن نیز 10% کمتر از نرخ مصوب شورای عالی بانک ها می‌باشد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: طرحهای واجد شرایط پس از بررسی اولیه توسط اداره کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی، جهت تصویب نهایی به کمیته استانی مسقر در استانداری معرفی می شوند و پس از تائید در کمیته استانی جهت تشکیل پرونده و اخذ تسهیلات به بانک معرفی می‌گردند.

مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری تاکید کرد: زمان احداث طرح با لحاظ دوران بهره برداری آزمایشی حداکثر 2 سال و دوره بازپرداخت تسهیلات حداکثر 4 سال بعد از دوره بهره برداری آزمایشی می باشد و تسهیلات نیز حتی المقدور در 3 مرحله با نظارت کامل بر مصرف وجوه در محل پیش بینی شده در طرح پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه