رئیس هیئت دوچرخه سواری استان چهارمحال و بختیاری:
برگزاری آخرین مرحله لیگ دوچرخه سواری کوهستان کشور به میزبانی شهرستان بروجن
آخرین مرحله لیگ کوهستان کشور در سال 96 در بخش های کراس کانتری و دانهیل آقایان با برگزاری رقابت های بخش جوانان و بزرگسالان در بروجن در حال برگزاری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر ، علیرضا احمدی رئیس هیئت دوچرخه سواری استان چهارمحال و بختیاری گفت: سومین و آخرین مرحله لیگ کوهستان در سال 96 به میزبانی شهرستان بروجن از 13 لغایت 16 آبان ماه در رشته های کراس کانتری و دانهیل برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,رئیس هیئت دوچرخه سواری استان افزود: در اولین روز این مسابقات دوچرخه سواران در رشته کراس کانتری آقایان در دو رده جوانان و بزرگسالان به رقابت پرداختند که در پایان نتایج ذیل به دست آمد:
,
نفر اول محمدحسین اسکندری از تیم کیوب
نفر دوم محمدجعفر مروج از هیت قم
نفر سوم علی ایزدی از هیت قم
,
,
,
نفر اول محمد پورشریف از تیم اسکات ایران
نفر دوم فراز شکری از تیم جاینت ایران
نفر سوم سجاد طاهری از تیم فستوس کی تی ام ایران
,
,
,
,
احمدی ادامه داد: در ادامه این رقابت ها امروز و در بخش دانهیل شرکت کنندگان به رقابت با یکدیگر می پردازند.
رییس هیئت دوچرخه سواری چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات با حضور بیش از 150 دوچرخه سوار در قالب 16 تیم بزرگسال و 8 تیم جوانان از سراسر کشور در پیست سیاسرد بروجن برگزار می شود.
علیرضا احمدی با بیان اینکه این مسابقات در دو رشته ی کراس کانتری و دانهیل برگزار می شود افزود: در روز اول این مسابقات 40 دوچرخه سوار در رده ی سنی بزرگسال و 30 دوچرخه سوار در رده ی سنی جوانان در بخش کراس کانتری با یکدیگر رقابت کردند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه