مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار خبر داد

کسب مقام دوم تیم دانش‌آموزی فریدونکنار در جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت»

کسب مقام دوم تیم دانش‌آموزی فریدونکنار در جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت»
مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار از کسب مقام دوم تیم دانش‌آموزی فریدونکنار در جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت» خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، سومین جشنواره ملی “دریا مسیر پیشرفت ” از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی ریاست جمهوری و با همکاری پژوهش سراهای دانش‌آموزی در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
 
‎ سیدعظیم اسماعیل‌زاده مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار در گفت‌وگو با بصیرنیوز با اشاره به برگزاری سومین جشنواره ملی “دریا مسیر پیشرفت ” اظهار کرد: این جشنواره در ۸ بخش طرح‌ها و دستاوردهای فناورانه دریایی، بخش دانش‌آموزان، مسابقات شناورهای هوشمند، جشنواره فیلم کوتاه و عکس، ایده بازار دریایی، مسابقات ربات‌های زیردریایی، نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی کشور و همچنین سخنرانی علمی و کارگاه‌های آموزشی برگزار شد.
 
وی با اشاره به حضور دانش‌آموزان در این رویداد دریایی خاطرنشان کرد: به میدان آوردن دانش‌آموزان در این رویداد موجب می‌شود تا با آینده‌نگری و آموزش‌های لازم، آن‌ها آماده تأسیس شرکت‌های دانش بنیان دریایی و ورود به صنعت کشور شوند.
 
اسماعیل‌زاده از نائب قهرمانی تیم فریدونکنار در این مسابقات خبر داد و تصریح کرد: تیم رباتیک پژوهش سرای دانش‌آموزی فریدونکنار با یک ربات زیر سطحی با نام “دریا” به سرپرستی حمزه‌علی شیرپور و مربیگری حسین بابکی در این دوره از مسابقات حضور داشت.
 
مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار افزود: ۱۸۰ دانش آموز در بخش دانش‌آموزی این جشنواره به رقابت پرداختند که در بخش شناور‌های زیرسطحی دانش‌آموزان، تیم فریدونکنار مقام دوم  را از آن خود کرد.
 
گفتنی است، آئین تجلیل از برگزیدگان سومین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت یازدهم آبان ماه سال جاری با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از مسوولان کشور در محل باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه