فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد عنوان کرد :

تکذیب تیراندازی در اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد

تکذیب تیراندازی در اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد خبر تیراندازی در اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد را تکذیب کرد و افزود هیچ گونه تیراندازی در این اداره صورت نگرفته است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ علی‌کرم بازیان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی چهارفصل به جزئیاتی از درگیری امروز در اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت : صبح امروز فردی که مشکل اداری داشته است به این اداره مراجعه می‌کند و با کارمندان به مشاجره می پردازد و درگیر می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل,

وی ادامه داد: در حین درگیری این فرد با اسلحه کلاشینکف که به همراه خود داشته است تهدید به خودکشی می‌کند و یکی از کارمندان که قصد داشت مانع او از این کار شود در این درگیری زخمی می‌شود و بلافاصله فرد مصدوم به بیمارستان منتقل شد .

,

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد در پایان گفت بر خلاف آن چه که در برخی سایت های خبری به تیراندازی اشاره شده است ، تاکید می کنم که هیچ گونه تیراندازی صورت نگرفته است و در حال حاضر فرد ضارب در اختیار پلیس بوده و تحقیقات در این باره ادامه دارد .

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه