رئیس انتقال خون زابل

پایگاه انتقال خون زابل رتبه نخست اهدای خون در استان را کسب کرد

پایگاه انتقال خون زابل رتبه نخست اهدای خون در استان را کسب کرد
شهناز نظام دوست گفت: تنها پایگاه انتقال خون شهرهای شمالی استان در زابل مستقر است و شهرستانهای هیرمند، زهک، هامون و نیمروز پایگاه انتقال خون ندارند که ضروری است پایگاه انتقال خون در این شهرستان ها نیز راه اندازی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،شهناز نظام دوست رئیس انتقال خون زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا گفت: پایگاه انتقال خون  شهرستان زابل در سال ۹۲ و سه ماه نخست امسال در بین شهرستانهای استان  رتبه نخست در اهدای خون را به دست آورد.
وی با بیان اینکه اهدای خون در سیستان به خوبی نهادینه شده،افزود: مردم استقبال خوبی از اهدای خون دارند و باید از همکاریهای بسیار خوب مردم سیستان تقدیر کرد.

دکتر نظام دوست بیان کرد: بیش از ۶۷ درصد از اهدا کنندگان خون در سیستان به صورت مستمر خون می دهند که رتبه بالایی در کشور محسوب می شود.

وی تصریح نمود: بر اساس تحقیقات انجام شده افرادی که به صورت مستمر خون اهدا می کنند شیوع سکته های قلبی و مغزی در آنان نسبت به دیگر افراد جامعه کمتر است.

مدیر پایگه انتقال خون زابل گفت: اهدای خون در میان کارکنان ادارات و نهادهای شهرستان زابل از جایگاه خوبی برخوردار است و در برنامه های مختلف، پرسنل ادارات برای اهدای خون مراجعه می کنند و در برخی موارد نیز نیروهای انتقال خون به ادارات مراجعه می کنند.

وی با بیان اینکه تنها پایگاه انتقال خون شهرهای شمالی استان در زابل مستقر است،افزود: شهرستانهای هیرمند، زهک، هامون و نیمروز فاقد پایگاه انتقال خون هستند که ضروری است پایگاه انتقال خون در این شهرستان ها نیز راه اندازی شود.

وی خاطرنشان کرد: پایگاه انتقال خون شهرستان زابل با برنامه ریزی مشخص برای خون گیری به این شهرستان ها مراجعه می کند.

نظام دوست ادامه داد: ساختمان جدید انتقال خون زابل در حال ساخت است و تاکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که بزودی افتتاح خواهد شد.

در پایان نماینده مردم سیستان به همراه فرماندار ویژه زابل از ساختمان جدید انتقال خون زابل بازدید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ر اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه