فرماندار شهرستان بهارستان:

شهروندان و خیرین بهارستانی به خوبی از راهپیمایی اربعین حمایت کردند

شهروندان و خیرین بهارستانی به خوبی از راهپیمایی اربعین حمایت کردند
فرماندار شهرستان بهارستان گفت: شهروندان و خیرین شهرسان بهارستان به خوبی از راهپیمایی عظیم اربعین سال 96 حمایت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیژن سلیمان‌پور فرماندار شهرستان بهارستان در گفت‌و گو باخبرنگار بهارستانه به فعالیت‌های شهرستان عاشوراییان در راستای برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین اشاره کرد و تصریح کرد: مردم و خیرین شهرستان بهارستان، با کمک‌های نقدی خود به ستاد پشتیبانی اربعین از راهپیمایی عظیم اربعین حسینی به خوبی حمایت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیژن سلیمان‌پور فرماندار شهرستان بهارستان در گفت‌و گو باخبرنگار , بهارستانه, بهارستانه, به فعالیت‌های شهرستان عاشوراییان در راستای برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین اشاره کرد و تصریح کرد: مردم و خیرین شهرستان بهارستان، با کمک‌های نقدی خود به ستاد پشتیبانی اربعین از راهپیمایی عظیم اربعین حسینی به خوبی حمایت کردند. ,

وی در ادامه با تشریح جزئیات حمایت‌های شهروندان بهارستانی، اذعان داشت: شهروندان و نیکوکاران این شهرستان 3 میلیارد و 800 میلیون ریال برای تامین هزینه‌های پذیرایی و اسکان زائران در راهپیمایی اربعین حسینی اهدا کردند، که باتوجه به قشر حاکم در بهارستان حرکتی بزرگ به شمار می رود.

,

سلیمان‌پور همچنین باتاکید براینکه تمام شهرستان بهارستان از جمله مردم و مسئولین برای برگزاری هرچه بهتر راهپیمایی اربعین تلاش کردند، تشریح کرد: این نذورات و کمک‌های نقدی و غیرنقدی به‌صورت متمرکز و شهرستانی جمع آوری و تا کنون شهرداران و دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا و اقشار مختلف مردم و خیرین شهرستان، صاحبان صنایع، اصناف و اتحادیه‌ها در این امر خیر و ارزشمند مشارکت خوبی داشته اند.

,

وی با بیان اینکه چهل روز گذشته حال و هوای حام در بهارستان بسیار متفاوت بود، اظهار داشت: کمک‌های شهروندان بهارستانی به صورت متمرکز جمع آوری و به حساب ستاد اربعین استان تهران واریز شده است.

,

فرماندار شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به اینکه تعداد زائرین، کمک‌هی نقدی و غیر نقدی شهرستان بهارستان در اربعین سال جاری افزایش داشته است، افزود: مردم و مسئولین شهرستان بهارستان باردگیر نشان دادند که القاب عاشورایی و ولایتمداری لایق بهارستان و مردمش می باشد، چرا که همیشه در صحنه‌های دینی و سیاسی همسو با ولایت و اسلام حاضر هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه