مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خبر داد:
راه اندازی خط کشتیرانی بندر چابهار به بنادر پاکستان/ عمان و هندوستان فرصتی مطلوب در زمینه گردشگری دریایی
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گفت: راه اندازی خط کشتیرانی بندر چابهار به بنادر پاکستان، عمان و هندوستان فرصتی مطلوب در زمینه گردشگری، تجاری،ترانشیپ و ترانزیت به وسیله دریا است که با برنامه ریزی و سرمایه گذاری هدف دار به نتیجه خواهد رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، بهروز آقایی در جلسه هم اندیشی برای فعال سازی بندر چابهار که با حضور نایب رئیس فراکسیون بنادر، دریانوردی و صنایع دریایی مجلس شورای اسلامی در کشتیرانی برگزار شد اظهار کرد: قابلیت ها و محدودیت ها در حوزه کشتیرانی نیازمند توجه مجلس شورای اسلامی و سازمان بنادر و دریانوردی کشور است تا خطوط کشتیرانی در عرصه رقابت های دریایی در اقیانوسیه موفقیت های لازم را به دست آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,وی با پرداختن به نقش بندر چابهار و طرح توسعه بندر شهید بهشتی در ارتقاء سهم تجارت دریایی افزود: بهره گیری از فرصت ها و قابلیت های ترانزیتی و ترانشیپی بندر چابهار بسیار حائز اهمیت است به طوری که سازمان بنادر و دریانوردی استان در این خصوص آمادگی واگذاری محوطه های کانتینری به منظور حمل و نقل از بندر به مرز میلک را دارد.
,
آقایی در ادامه ضمن تاکید به جاذبه های استان و به ویژه بندر چابهار در زمینه جذب گردشگر داخلی و خارجی از طریق خطوط منظم مسافر دریایی عنوان کرد: راه اندازی خط کشتیرانی بندر چابهار به بنادر پاکستان، عمان و هند یک فرصت مطلوب در این حوزه با لحاظ سیاست های تشویقی خواهد بود که با حمایت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در اعمال تخفیف ها و ارائه مشوق ها پیشرفت سریع تری حاصل می شود.
,
وی ضمن اشاره به سرمایه گذاری های عظیم ایجاد شده در زیرساختهای بندری و تجهیزاتی بندر چابهار توسط سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: روند توسعه بندر چابهار در بهره گیری از ظرفیت ها و توان عملیاتی ایجاد شده فرصتی شگرف در راه اندازی خطوط کشتیرانی می باشد و می توان اهداف اقتصادی را از طریق دریا در اقیانوسیه به بهترین شکل ممکن به دست آورد.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه