logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در راستای مبارزه با قاچاق؛

کشف محموله یک میلیاردی برنج قاچاق در نیمروز/ هشت قاچاقچی دستگیر شدند

کشف محموله یک میلیاردی برنج قاچاق در نیمروز/ هشت قاچاقچی دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان نیمروز گفت: ماموران انتظامی شهرستان نیمروز موفق به کشف ۲۰۰ تن برنج قاچاق شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن آشیانی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: با توجه به اینکه قاچاق کالا تاثیر مخربی بر اقتصاد و سلامت جامعه دارد ماموران انتظامی نیمروز با تمام توان در مقابل قاچاقچیان ایستاده اند.

وی افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و تاثیر آن بر بهبود شرایط کشور، مقابله با قاچاق از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که یکی از مهم ترین عوامل عملی نشدن اقتصاد مقاومتی به سبب تعطیلی کارخانه ها و کارگاه ها و در پی آن بیکاری کارگران می تواند قاچاق باشد.

آشیانی ادامه داد: ماموران ایست و بازرسی شهرستان نیمروز مستقر در سفیدآبه هنگام کنترل خودروهای عبوری به هشت دستگاه خودرو مشکوک و در نهایت برای بررسی بیشتر آنها را متوقف کردند.

وی اضافه کرد: پس از بازرسی از خودروهای متوقف شده ۲۰۰ تن برنج قاچاق که از طریق مبادی غیرقانونی وارد کشور و در حال انتقال به یکی از استان های همجوار بود کشف و ضبط شد.

آشیانی اظهار کرد: پس از کشف برنج های قاچاق، هشت قاچاقچی دستگیر شد تا پس از تشکیل پرونده مقدماتی به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضائی شوند‌.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه طبق بررسی های به عمل آمده ارزش این برنج ها یک میلیارد تومان است رسیدگی به این پرونده از اهمیت بسیاری برخوردار است.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه