مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی:

صنعتگران استان پذیرای 250 زائر در دهه آخر صفر خواهند بود

صنعتگران استان پذیرای 250 زائر در دهه آخر صفر خواهند بود
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: پذیرای 250 زائر پیاده در دهه آخر صفر در یکی از مدارس مشهد هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مهدیزاده مقدم در گفت‌وگو با صنعت8، اظهارکرد: پذیرای 250 نفر در دهه آخر صفر در یکی از مدارس مشهد هستیم که برای آن‌ها ارائه خدمت انجام می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صنعت8,

 

,

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی افزود: کاروان‌های پیاده در طول مسیر از طریق واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی مورد پذیرایی قرار می‌گیرد.

,

 

,

وی عنوان کرد: این زائران عمومی هستند و صرفا از یک قشر خاص نیستند و تمامی وعده‌های غذایی به علاوه بحث پزشکی و تمامی خدمات آن‌ها حتی موضوعات فرهنگی در نظر گرفته شده است.

,

 

,

مهدیزاده مقدم یادآور شد: همه ما خادم این گنبد، بارگاه و زائر آقا علی بن موسی‌الرضا هستیم و همه باید سهمی را در این میهمانی بزرگ داشته باشیم و از همین رو صنعتگران شهرک‌های صنعتی در حرکتی خودجوش از سال گذشته این انجام دادند و سال جاری نیز برای دومین بار آن‌ را تکرار می‌کنند.

,

 

,

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی تصریح کرد: موضوع اسکان برای دومین سال در دست پیگیری واحدهای صنعتی قرار گرفته است، ولی بحث استقبال و پذیرایی از زائر سال‌ها در دستور کار صنعتگران ما قرار دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه