رئیس شورای اسلامی شهر مشهد:

انتصابات در شهرداری سیاسی و جناحی نیست/آقای شهردار بدنبال مدیری توانمند برای سازمان فرهنگی و تفریحی هستند

انتصابات در شهرداری سیاسی و جناحی نیست/آقای شهردار بدنبال مدیری توانمند برای سازمان فرهنگی و تفریحی هستند
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: انتصابات بر اساس لیاقت افراد و شایسته سالاری صورت می گیرد و این طور نیست که افراد بر اساس سیاسی بودن و جناحی بودن انتخاب شوند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از مشهدپیام، محمد کمال سرویها، رئیس شورای شهرمشهد در مورد انتصابات صورت گرفته در شهرداری مشهد با بیان اینکه هر مدیری، نقاط قوت و ضعف دارد که البته حجم هر کدام از قوت‌ها و ضعف‌ها است که در مجموع، موفقیت یا عدم موفقیت مطلوب یک مدیر را رقم می‌زند گفت: در شهرداری مشهد هم انتصابات بر اساس لیاقت افراد و شایسته سالاری صورت می گیرد و اینطور نیست که افراد بر اساس سیاسی بودن و جناحی بودن انتخاب شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مشهدپیام, مشهدپیام, مشهدپیام, مشهدپیام,

وی تصریح کرد: تمامی انتصاب‌ها نیز توسط شهردار محترم صورت گرفته و می گیرد و من مطمئنم که آقای شهردار با دید باز و منطقی به مجموعه مدیریت شهرداری نگاه می‌کند و انتصابات خارج از مسائل سیاسی و بر اساس شایسته سالاری صورت می‌گیرد.

,

وی در مورد اینکه برخی انتصابات با تاخیر صورت گرفته بیان کرد: انتخاب مدیر سازمان فرهنگی شهرداری طولانی شده است و فعلا این سازمان توسط سرپرست اداره می شود اما با شناختی که من از شهردار محترم دارم قصد ایشان انتخاب یک مدیر توانمند و پویا برای مدیریت این مجموعه است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه