مسئول پایانه مرزی میرجاوه:

بیش از دو هزار زائر پاکستانی جامانده از اربعین راهی کربلا شدند

بیش از دو هزار زائر پاکستانی جامانده از اربعین راهی کربلا شدند
مسئول پایانه مرزی میرجاوه گفت: تعداد هزار و 874 زائر پاکستانی جامانده از اربعین از دیروز از طریق مرز میرجاوه وارد کشور شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا کیخا در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: تعداد هزار و 874 زائر پاکستانی با 23 دستگاه اتوبوس از دیروز و از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد خاک کشور شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

وی با اشاره به آمار ورود زوار از ابتدای ایام محرم ، افزود: با شروع سفر زائرین پاکستانی و از ابتدای محرم تا دیروز 56 هزار و 800 زائر با 660 دستگاه اتوبوس وارد خاک کشور شدند تا  از طریق مرزهای ایران راهی زیارت اباعبدالله الحسین(ع) شوند.

,

وی با بیان اینکه دو دستگاه اتوبوس نیز صبح امروز وارد پایانه مرزی میرجاوه شد، خاطرنشان کرد: زائرینی که از دیروز وارد خاک کشور می شوند جاماندگان کاروان اربعین هستند که دولت پاکستان از سفر انها ممانعت کرده بود و نتوانستند خود را به مراسم اربعین برسانند و اکنون راهی سفر کربلا می شوند.

,

وی تاکید کرد: ورود زائرین پاکستانی ادامه دارد و تعداد دو دستگاه اتوبوس صبح امروز وارد پایانه مرزی شدند و پنج دستگاه اتوبوس نیز منتظر انجام کارهای گذرنامه و ورود به کشور هستند و پیش بینی می شود بیش از دو هزار زائرپاکستانی تا پایان امروز وارد کشور شوند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه