کشته و مجروح شدن 11 نفر در سوانح رانندگی شمال استان در 5 ساعت

کشته و مجروح شدن 11 نفر در سوانح رانندگی شمال استان در 5 ساعت
مدیر مرکز سوانح و فوریت های پزشکی شهرستان زابل گفت: روز گذشته طی تنها پنج ساعت در محور زابل به محمد آباد بر اثر سوانح رانندگی ۱۱ تن کشته و زخمی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی رفعت در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: روز گذشته از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ ظهر، چهار تصادف در محور زابل به محمد آباد رخ داد که ۱۰ مصدوم و یک فوتی برجای گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
وی افزود: این سوانح رانندگی در محور اصلی شهر زابل به شهر محمدآباد محدوده بیمارستان حضرت علی(ع) تا سه راهی جزینک رخ داده است.

رفعت تصریح کرد: متاسفانه آمار سوانح رانندگی در محور زابل به زاهدان به دلیل عدم توجه کافی از سوی رانندگان و عدم انطباق راه با استانداردها بالاست که در این راستا امیدواریم رانندگان بیشتر به فکر سلامت خود و سرنشینان خودرو باشند.

وی ادامه داد: علیرغم تصادفات رخ داده در این محور و هشدارهای فراوان باز هم رانندگان نسبت به این موضوع بی توجه می باشند در حالی که حادثه در کمین همه است و با کوچکترین غفلتی احتمال رخ دادن آن بسیار بالاست.

رفعت خاطرنشان کرد: فرهنگ دیر رسیدن بهتر از هرگز رسیدن است باید بیش از پیش در جامعه رواج یابد و در این راستا آموزش های لازم باید از سنین مدرسه در دستور کار قرار گیرد.
,
,
,
,
,
,
,

,
, ,
 
,
وی در پایان گفت: رانندگان با توجه کامل به جلو، رعایت سرعت مطمئنه، گرفتن برگ معاینه فنی خودرو و خودداری از سبقت غیرمجاز سلامت خود و همراهان را تضمین کنند.

انتهای پیام/
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه