رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به اینکه خطر بیماریهای قلب- عروقی در بیماران دیابتی، دو برابر افراد غیر دیابتی است، گفت: مصرف مداوم غذاهای محتوی فیبر غذایی، تاثیر مطلوبی بر میزان کلسترول خون دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا اباصلتی در گفتوگو با خبرنگار صبح توس؛ با اشاره به اینکه ویتامینهای C،E،A و بتاکاروتن از آنتی اکسیدانهای اصلی هستند که از اثرات زیان آور اکسیداسیون سلولی جلوگیری میکند، گفت: همچنین این ویتامینها موجب پیشگیری و کنترل بیماریهای قلبی عروقی، فشارخون و چربی خون بالامیشوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن مهم خواندن آنتی اکسیدانها در برنامه غذایی بیماران دیابتی، ادامه داد: مهمترین قسمت برنامه ریزی غذایی بیمار دیابتی، استفاده از فهرست جانشین مواد غذایی است.
,,
وی بیان کرد: استفاده مناسب از پنج گروه اصلی غذایی (جانشین های غلات، سبزی ها، میوه ها، شیر و لبنیات و جانشین های گوشت) به بیمار دیابتی کمک میکند که مقادیر غذاهای مصرفی را به خوبی تنظیم کنند.
,,
اباصلتی با بیان اینکه سطح فعالیت فیزیکی عامل مهمی در تعیین احتیاجات انرژی بیمار است، اضافه کرد در برنامه غذایی بیماران دیابتی باید وعده بندی موادغذایی منظم باشند، هیچ وعده غذایی حذف نشود و حداقل پنج بار در روز غذا و مواد غذایی مصرف شود.
,,
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در برنامه غذایی بیماران میبایست حتما غلات کامل، نانهای سبوس دار، حبوبات، جوانهها، میوه و سبزی تازه وجود داشته و مصرف قندهای ساده به حداقل کاهش یابد.
,,
وی ضمن اشاره به اینکه خطر بیماریهای قلبی- عروقی در بیماران دیابتی، دو برابر افراد غیر دیابتی است، گفت: نوع روغنهای مصرفی و یک رژیم متعادل میتواند ازاین خطر کم کند و کنترل کلسترول خون تاثیرات مناسبی بر کنترل دیابت دارد و این امر به خصوص با کاهش وزن و رسیدن به وزن مناسب چشمگیرتر است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه