به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین ایلکا، مدیر پژوهش سرای شهدای هسته ای، در گفت و گو با دیمه نیوز، در خصوص جشنواره حباب غول پیکر که با همت و هماهنگی پژوهش سرای شهدای هسته ای، اداره آموزش و پرورش شهرستان و کادر مدرسه دخترانه فاطمه زهرا (س) در این مدرسه برگزار شد، گفت: در راستای علم اندوزی و پژوهش دانش آموزان شهرستان فیروزکوه اولین دوره مسابقات حباب های غول پیکر را در مدارس این شهرستان برگزار می کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,وی در خصوص هدف این جشنواره گفت: هدف این جشنواره علم آموزی، پژوهش و تحقیق دانش آموزان است. هم چنین این مسابقات جنبه سرگرمی برای دانش آموزان دارد؛ به عبارتی هدف علم آموزی و پژوهش در کنار بحث تفریح و سرگرمی دانش آموزان است.
,مدیر پژوهش سرای شهدای هسته ای خاطر نشان کرد: امیدواریم دانش آموزان ما بتوانند تلاش بیشتری داشته باشند، تفکر بیشتری داشته باشند و در راه پژوهش و علم آموزش قدم های بلند و مثبتی و موثری بردارند.
,وی در خصوص نحوه این مسابقات گفت: ما ۲۸ گروه در مسابقات حباب غول پیکر داریم؛ ۲۸ گروه تیمی هستند که یکی اهداف ما تقویت و جا انداختن کار تیمی در بین دانش آموزان است تا فعالیت تیمی در دانش آموزان نهادینه شود؛ داوران این مسابقات هم از همکاران ما آقای شجاع و سرکار خانم ها دمیار و پاکروان هستند و به صورت نمادین در مدرسه دخترانه فاطمه زهرا (س) برگزار می شود.
,انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه