logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد؛

نیاز جامعه به مدیریت رسانه‌ای در حوادث / اتمام فاز حاد امدادرسانی و درمان

نیاز جامعه به مدیریت رسانه‌ای در حوادث / اتمام فاز حاد امدادرسانی و درمان
سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم مدیریت رسانه در حوادث و اعلام اتمام فاز حاد درمان و امدادرسانی در منطقه زلزله زده کرمانشاه، اقدامات نجات را خوب توصیف کرد و گفت: تنها دو نفر در بیمارستان‌ها و در حین اعزام فوتی داشتیم که آمار قابل قبولی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش رسانه خبری سلامت سپید پوش ، ایرج حریرچی، قائم مقام و سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری هفتگی خود که امروز در سالن همایش این وزارتخانه برگزار شد در خصوص اقدامات انجام شده توسط وزارت بهداشت گفت: در این حادثه بیش از ۱۲هزار و ۳۸۰نفر پذیرش در بیمارستان را داشتیم که هزار و ۳۷۲ نفر در کرمانشاه  بستری شدند و ۳۹۱نفربه خارج از استان منتقل شدند؛ ۸ هزار و۳۷۷ بیمار بصورت سرپایی درمان شدند؛ در حال حاضر دو هزار ۱۸۸ از بیماران بستری شده، ترخیص شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش , رسانه خبری سلامت سپید پوش, ، ایرج حریرچی، قائم مقام و سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری هفتگی خود که امروز در سالن همایش این وزارتخانه برگزار شد در خصوص اقدامات انجام شده توسط وزارت بهداشت گفت: در این حادثه بیش از ۱۲هزار و ۳۸۰نفر پذیرش در بیمارستان را داشتیم که هزار و ۳۷۲ نفر در کرمانشاه  بستری شدند و ۳۹۱نفربه خارج از استان منتقل شدند؛ ۸ هزار و۳۷۷ بیمار بصورت سرپایی درمان شدند؛ در حال حاضر دو هزار ۱۸۸ از بیماران بستری شده، ترخیص شدند.,

وی آمار اعمال جراحی را هزار و ۵۵۰ مورد عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۳۷۳ مورد در داخل استان انجام شده است و خوشبختانه علی رغم شدت ضایعه که بیش از ۴۰۰ نفر فوتی در صحنه داشت، تعداد قربانیان در بیمارستان و یا در حین اعزام ۲ نفر بوده و بیماران قطع نخاعی، به زحمت به دو نفر می‌رسند، که با توجه به معیارهای موجود، آمار قابل قبول و خوبی است.

,

نیاز جامعه به مدیریت رسانه در زمان بحران

,

حریرچی در بخش دیگر صحبت‌های به نحوه اطلاع رسانی توسط رسانه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: در بسیاری از کشورها انتشار  تصاویر دلخراش واخبار ناگوار با تیتر درشت، ممنوع است؛ اگر در حوادث ناگوار جهانی، مانند سونامی ژاپن و یا حادثه ۱۱سپتامبر، هیچ عکسی از افراد فوتی منتشر نشد؛ اصحاب رسانه باید تلاش کنند در خبررسانی بحران مدیریت داشته باشند.

,

سخنگو وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: قبول داریم که اخبار در این حوادث غم‌انگیز هستند ،ولی رسانه نباید با انتشار اخبار و تصاویر دلخراش ، بار روانی به جامعه اعمال کنند و از همه مهم‌تر نشر اخبار تایید نشده از مراجع قانونی است که گاها دیده می‌شود؛ باید در این مواقع همگرایی رسانه‌ای وجود داشته باشد، باید از فضای مجازی به‌عنوان یک فرصت استفاده کنیم  و در خصوص نشر اخبار با کارشناسان سلامت روان مشورت بگیریم؛  به‌عنوان مثال، بجای انتشار تصاویر از افراد فوت شده و مصدومین حاد، از تصاویر امدادگران استفاده کنیم.

,

وی در پایان با بیان اینکه کمک‌رسانی و رسیدگی به مصدومان در حال حاضر فاز حاد را پشت سر گذاشته است گفت: در حال حاضر مشکلات بهداشتی وجود ندارد، واکسیناسیون برای برخی از بیماری‌ها انجام شده است، با کمک سامانه سیب و سامانه‌های که در اختیار داشتیم بیماران خاص، مادران باردار بلافاصله شناسایی و. خدمات و دارهای لازم برایشان انجام شد؛ مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد در بحث سرویس‌های بهداشتی، حمام بهداشتی و دفع زباله است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه