فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهریار :

حضور رهبر معظم انقلاب در روستای زلزله زده سراب ذهاب مایه خیر و برکت بود

حضور رهبر معظم انقلاب در روستای زلزله زده سراب ذهاب مایه خیر و برکت بود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهریار از حضور رهبر انقلاب در محل استقرار نیروهای این سپاه در روستای زلزله زده سراب ذهاب خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری راه مبین، سرهنگ پاسدار امین‌الله یامینی فرمانده سپاه ناحیه شهریار در گفت‌وگو با پایگاه خبری راه مبین گفت: با تقسیم کار صورت گرفته و ضرورت امداد رسانی به مردم شریف مناطق زلزله زده، روستای سراب ذهاب از توابع شهرستان سرپل ذهاب به سپاه ناحیه شهریار واگذار شده تا خدمت‌رسانی به این عزیزان توسط پاسداران و بسیجیان این ناحیه انجام گردد و حضور مقام معظم رهبری در این روستای زلزله زده برکات زیادی را برای همه به همراه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری راه مبین, پایگاه خبری راه مبین, پایگاه خبری راه مبین,

فرمانده سپاه ناحیه شهریار گفت: اسکان، تهیه ملزومات زندگی، البسه گرم و پتو، خوراک و بازسازی منازل این عزیزان از برنامه‌های سپاه در راستای یاری رساندن به هموطنان زلزله زده این مناطق است.

,

وی تصریح کرد: سپاه خود را خادم ملت دانسته و با استفاده از تمامی ظرفیتهای خود از هر خدمتی به هموطنان زلزله زده دریغ نخواهد کرد و امیدواریم آرامش خاطری برای این عزیزان که بعضأ خانواده خود را در این فاجعه از دست داده‌اند بوده و مقدمات زندگی و امکانات رفاهی آنان را در حد توان تأمین نمائیم.

,

سرهنگ یامینی اظهار داشت: کمک‌های خیلی خوبی توسط بسیج شهرستان شهریار جهت ارسال به مناطق زلزله زده جمع آوری شده و پایگاه‌ها بسیج و مساجد با فراخوان عمومی، اقلام مورد نیاز هموطنان اعم از مواد غذایی کنسرو شده، برنج ، روغن نباتی، پتو و البسه گرم، چادر مسافرتی، آب معدنی و … را توسط مردم خونگرم و همیشه سرفراز شهرستان شهریار جمع آوری کرده و با اعزام این اقلام به منطقه مورد نظر نسبت به توزیع و تهیه خوراک برای هموطنان زلزله زده اقدام خواهیم کرد.

,

http://www.rahemobin.ir/wp-content/uploads/2017/11/327377_259.jpg

, http://www.rahemobin.ir/wp-content/uploads/2017/11/327377_259.jpg]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه