رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان خبر داد
افتتاح 404 میلیارد تومان پروژه های سرمایه گذاری در استان زنجان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از افتتاح 404 میلیارد تومان پروژه های سرمایه گذاری در استان زنجان در دو بازه زمانی در سال جاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از موج رسا, سعید سیاری در جمع خبرنگاران به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار با تقدیر از فعالیت رسانه ای خبرنگاران در حوزه صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: استان زنجان آماده انتقال واحدهای قدیمی استان تهران به زنجان است و در این زمینه رایزنی هایی نیز صورت گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,وی با اشاره به اینکه 404 میلیارد تومان در زمینه طرح های سرمایه گذاری استان برنامه ریزی شده است، افزود: این میزان شامل هفت طرح سرمایه گذاری می شود که در دو بازه زمانی با حضور مسئولان کشوری به افتتاح می رسد.
,این مسئول در زمینه فرش دست باف زنجان نیز با اشاره به ظرفیت های این صنعت در استان زنجان خاطرنشان کرد: متاسفانه 90 درصد صادرات فرش زنجان از طریق سایر استان ها صورت می گیرد.
,رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان همچنین با اشاره به کمبود خاک در استان زنجان اداکه داد:باید از ظرفیت بخش خصوصی در ارتقای معادن استان استفاده شود.
,سیاری 30 درصد فعالیت های اقتصادی کشور را مرتبط با معادن عنوان کرد و گفت: استان زنجان در بین استان های غربی و شمال غربی دارای معادن مطلوبی است.
,وی با اشاره به اینکه تلاش می شود استان به جایگاه واقعی خود در حوزه معدن دست یابد، ادامه داد: توزیع سهمیه خاک به صورت جدی مورد توجه است.
,این مسئول با بیان اینکه برای 36 هزار نفر که دارای پروانه هستند اشتغالزایی شده است، افزود: برای به روز کردن این آمار، آمار بیمه شدگان از تامین اجتماعی اخذ می شود.
,سیاری با اشاره به وضعیت معدن انگوران گفت: این معدن به سوی پیری حرکت می کند و مواد باطله آن در حال افزایش است.
,وی با بیان اینکه رفتار ظالمانه ای با این معدن صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: مناطق کم عیار این معدن در حال حاضر مورد بهره برداری قرار می گیرد.
,
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در حال حاضر این استان دارای 228 معدن دارای پروانه بهره برداری است که از این تعداد 209 معدن فعال، 73 معدن غیرفعال و 6 معدن به صورت مترکه است.
ناصر فغفوری با بیان اینکه میزان ظرفیت استخراج مواد معدنی کل استان در حدود 9.5 میلیون تن است، افزود: همچنین میزان ذخیره قطعی مواد معدنی استان نزدیک به 500 میلیون تن است.
فغفوری افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان معادن راکد که 460 مورد در مرحله اکتشافی و 90 مورد در مرحله اخذ پروانه بهرهبرداری هستند،به مزایده گذاشته است.
,
,
وی با اشاره به اینکه زنجان یکهزار و 176 واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری دارد اشتغال واحدهای صنعتی استان زنجان را 36 هزار و 847 نفر عنوان کرد.
,معاون سازمان صنعت، معاون و تجارت استان زنجان تعداد واحدهای صنعتی در دست احداث را 2 هزار و 111 واحد عنوان و اضافه کرد : با تکمیل این واحدها برای 68 هزار نفر اشتغال ایجاد می شود.
,فغفوری از آغاز اجرای طرح پایش واحدهای صنعتی استان زنجان از 24 خرداد ماه سالجاری خبر داد و خاطر نشان کرد :این طرح تا پایان مرداد ماه به پایان میرسد
,پایان خبر//
]
ارسال دیدگاه