logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاندار کرمانشاه:

عادی سازی اوضاع در شهرهای زلزله زده شتاب بگیرد

عادی سازی اوضاع در شهرهای زلزله زده شتاب بگیرد
استاندار کرمانشاه در نشست با اعضای هیئت مدیره اتاق اصناف ایران گفت: عادی سازی اوضاع در شهرهای زلزله زده استان کرمانشاه شتاب بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، هوشنگ بازوند امروز در نشست با اعضای هیئت مدیره اتاق اصناف ایران اظهار داشت: هرچه عادی سازی اوضاع در شهرهای زلزله زده با سرعت بیشتری انجام شود، روحیه افراد آسیب دیده زودتر بازسازی و ترمیم میشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

وی گفت: از اصناف توقع داریم شرایطی را فراهم کنند که بازار زودتر به شرایط عادی برگردد تا رونق به شهر بازگردد. این روند در مشاغلی که با بازسازی شهر مرتبط است باید سریعتر انجام شود.

بازوند افزود: با قرارگاه خاتم‌الانبیا قرار داد بسته ایم که ده هزار کانکس ۱۶ متری برای زلزله زدگان آماده کند. اگر اتاق اصناف یا هر تشکیلات رسمی دیگری بتواند در این موضوع به ما کمک کند استقبال می‌کنیم.

 

,

وی گفت: از اصناف توقع داریم شرایطی را فراهم کنند که بازار زودتر به شرایط عادی برگردد تا رونق به شهر بازگردد. این روند در مشاغلی که با بازسازی شهر مرتبط است باید سریعتر انجام شود.

,

بازوند افزود: با قرارگاه خاتم‌الانبیا قرار داد بسته ایم که ده هزار کانکس ۱۶ متری برای زلزله زدگان آماده کند. اگر اتاق اصناف یا هر تشکیلات رسمی دیگری بتواند در این موضوع به ما کمک کند استقبال می‌کنیم.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه