logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همایش یاوران وقف در بانه برگزار شد

همایش یاوران وقف در بانه برگزار شد
همایش یاوران وقف امروز با حضور مسئولین، امام جمعه موقت بانه و شماری از علما و واقفان در سالن اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی بانه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرباباخبر، همایش یاوران وقف شهرستان بانه که بمناسبت دهه وقف و با حضور جمعی از روحانیون؛ واقفین ، هیئت امنای مساجد و فعالین قرآنی شهرستان بانه در سالن اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی این شهر برگزار شد.

ماموستا "ملا جمال کریمی" امام جمعه موقت بانه در این همایش، با اشاره به اهمیت و جایگاه وقف در دین مبین اسلام  اظهار داشت: وقف از احکام اسلامی و موضوعات مهمی است که بصورت غیر مستقیم در آیات قرآن و همچنین بطور مفصل در روایات اسلامی به آن پرداخته شده است.

با اشاره به اهمیت و جایگاه وقف در دین مبین اسلام  اظهار داشت: وقف از احکام اسلامی و موضوعات مهمی است که بصورت غیر مستقیم در آیات قرآن و همچنین بطور مفصل در روایات اسلامی به آن پرداخته شده است.

امام جمعه موقت بانه با اشاره به همت مردم شهرستان بانه در موضوع وقف و مشارکت در کارهای خیرخواهانه و عام المنفعه  اظهار داشت: مردم بانه از قدیم الایام در موضوع وقف پیشگام و سرآمد بودند که این مسئاله حاکی از ایمان قوی و روح بلند مردمان این شهرستان دارد.

در ادامه، محمد فلاحی فرماندار بانه هم  با اشاره به اینکه بیشتر نیت واقفین در بانه مربوط به مساجد است گفت: این در حالیست که بیش از 700 نوع نیت برای وقف وجود دارد اما متاسفانه سایر نیت های مربوط به وقف در بانه مغفول مانده است.

وی با بیان اینکه هر چه دایره نیات وقف گسترده تر باشد افراد بیشتری از آثار و برکات آن بهره مند خواهند شد تصریح کرد: واقفین محترم قبل از وقف بهتر است یک نیاز سنجی کرده و نیت وقف را بر اساس نیاز مشخص کنند.

نماینده عالی دولت در نیازهای اجتماعی موجود از جمله نیازهای مربوط به بهداشت و درمان، حوزه آموزش و برورش، ایتام، زنان سرپرست خانوار، دانشجویان و دانش آموزان کم بضاعت و بیماران خاص را از مواردی دانست که می توان نیات وقف را به سمت آنها سوق داد.

آرمان شریفی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بانه هم  در این مراسم اظهار داشت: فرهنگ وقف در جامعه یکی از میراث های ماندگار است که به حمدالله مردم اختیار الدینی و خیراندیش شهرستان بانه همواره در ترویج و اشاعه این فرهنگ کوشا بوده اند بطوریکه  بیش از 280 موقوفه با 1671 رقبه از افتخارات مردم بانه در حوزه وقف است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

شریفی با بیان اینکه  بیش از 700 نوع نیت وقف وجود دارد گفت: متاسفانه فقط  سه نوع نیت مختلف در موقوفات بانه وجود دارد و بیشتر نیات واقفین در این شهرستان مربوط به مساجد است بطوریکه بیش از 98 درصد نیت واقفین در بانه را مساجد به خود اختصاص داده اند.

,

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بانه گفت: با توجه به اینکه عمل به نیت واقفین از رسالت های شرعی و سازمانی اداره اوقاف و امور خیریه است نمی توان از درآمد های این موقوفات که مازاد بر هزینه مساجد است افراد نیازمند دیگری از برکات و آثار ارزشمند این موقوفات بهره شوند.

,

وی تصریح کرد: در 8 ماهه نخست امسال 4 میلیارد و 600 میلیون ریال از محل درآمد موقوفات و نیت واقفین برای مسائل عمرانی و سایر هزینه های جاری مربوط به مساجد سطح شهرستان هزینه شده است.

گفتنی است که اجرای تواشیح و مولودی خوانی و همچنین تجلیل از واقفین شهرستان بانه، هیئت امنای برتر مساجد، فعالین قرآنی و حوزه وقف نیز با اهدای لوح و جایزه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه