فرمانده سپاه ایرانشهر مطرح کرد؛
اعزام 180 دانش آموز دختر ایرانشهری به اردو راهیان نور
فرمانده سپاه ایرانشهر گفت: 180 دانش آموز دختر بخش بمپور ایرانشهر در مرحله اول به اردو راهیان نور اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین پودینه در گفت و گو با خبرنگار پهره در زمینه جزئیات این خبر اظهار داشت: در مرحله اول اردو راهیان نور 180 دانش آموز دختر دوره متوسطه بخش بمپور ایرانشهر به مناطق عملیاتی غرب کشور ظهر امروز اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پهره,وی گفت: این دانش آموزان با پنج دستگاه اتوبوس به مدت یک هفته از مناطق اروندکنار، هویزه، شلمچه، دهلاویه و طلاییه بازدید می کنند.
,فرمانده سپاه شهرستانی ایرانشهر افزود: هدف از اعزام دانش آموزان آشنا با مناطق عملیاتی هشت سال جنگ تحمیلی، رشادت ها و فرهنگ جهاد و شهادت و احیا امر به معروف و نهی از منکر است که به برکت خون شهیدان تاثیر بسزایی در رشد جامعه ما خواهد داشت.
,پودینه تصریح کرد: کلاس های فرهنگی، بصیرتی هم در حاشیه اردو راهیان نور برای دانش آموزان برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه