logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:

داعش به دنبال نابودی همه ارزش های توحیدی به نام توحید بود

داعش به دنبال نابودی همه ارزش های توحیدی به نام توحید بود
نماینده ولی فقیه در استان گفت: داعش مسئله کمی نبود، یک قدرت بلند پروازانه برای تصرف هر جایی و هرچیزی که بتواند؛ و همچنین نابود کردن همه ارزش های توحیدی به نام توحید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد؛ دانشجویان و طلاب استان با محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد دیدار کردند.

در این دیدار به حجت الاسلام و المسلمین احمدی، مسئول حوزه های علمیه استان به اهمیت و جایگاه بسیج در منطقه و از بین رفتن دولت خودخوانده عراق و شام موسوم به داعش اشاره کرد و بیان داشت: اینها همه به دنبال ایجاد شیعه و سنی هستند.

وی افزود: آن روزی که پادشاه عربستان که جوان نادانی است، سعد حریری را گروگان گرفت، فهمیده بود که کار داعش تمام است، اینها واقعاً مانده اند که چه کنند، این پیروزیها همه مرهون تفکری است به نام تفکر بسیجی.

احمدی ابراز داشت: بسیجیان نه دنبال دنیا و دنیاپرستی بوده اند و نه متحجر هستند، انقلابی بودن و وحدت حوزه خدا را شکر در حال انجام است.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین نکونام نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: داعش مسئله کمی نبود، یک قدرت بلند پروازانه برای تصرف هر جایی و هرچیزی که بتواند؛ و همچنین نابود کردن همه ارزش های توحیدی به نام توحید.

نکونام تصریح کرد: دغدغه عملی باید افزایش پیدا کند؛ دغدغه زبانی کم نیست. امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما در حال مرگ است. الآن در سطح جامعه منکر و معروف باید جایگاهی داشته باشد که ندارد. معروف زیر پا می ماند و نسبت به آن حساسیت نیست. باید تلاش کنیم این دغدغه زبانی در سطح جامعه به عمل تبدیل شود، یعنی مطالبه جدی عملی.

امام جمعه شهرکرد بیان داشت: آن چیزی که بنی اسرائیل گرفتارش شدند این بود که مردم اصرار بر نهی از منکر نداشتند، به خاطر آنکه می خواستند در کنار هم زندگی بگذرانند. یکی از کارهایی که ما باید به آن اهتمام داشته باشیم، داشتن پشتکار است که باید از خودمان شروع کنیمو به دیگران تسری دهیم. ما خیلی گرفتار نفسمان هستیم. امیدوارم به گفتن ها بسنده نکنیم و مسائلی را در درون خودمان رقم بزنیم و سلامت جامعه را با عمل تضمین کنیم.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه