سردار کوثری:
عربستان و حامیانش در برابر ایران شکست خوردهاند
سردار کوثری گفت: عربستان و اسراییل با تک روهایی که در منطقه انجام داده اند سعی در ایجاد خلل در سیاست های ایران دارند اما این کشورها نتوانسته اند در مقابل بسیج پیروزشوند وبه طور قطع حرکت ها و سیاست های غلط این کشورها روشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رباط نیوز، سردار کوثری،جانشین قرارگاه ثارالله سپاه درهمایش اقتدار و آمادگی دفاع همه جانبه بسیج که دقایقی پیش در سالن ورزش شهید محمدی رباط کریم برگزارشد، ضمن تبریک پیروزی جبهه مقاومت به مردم، به نقش بسیج در این پیروزی اشاره و اظهار کرد: این بسیج بود که امروز توانسته در تمام میدانها پیروز باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,وی ادامه داد: امام راحل بسیج مردمی را تشکیل دادند و آن زمان برخیها جدی نگرفتند و اظهاراتی داشتند.
,سردار کوثری تأکید کرد: نقش بسیج امروز در تمام میدانها برای همه روشن است و تاکنون این نیروی مردمی توانسته است در تمام جبهه ها موفق باشد.
,وی به نقش بسیج در دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: بسیج در دوران دفاع مقدس توانسته نقش بسیاری را ایفا کند و شاهد اقدامات بسیار مطلوبی درجنگ بودیم.
,جانشین قرارگاه ثارالله سپاه تأکیدکرد: آن روزها برخی در این خیال بودند تا ایران را در چند روز تصرف کنند اما با جان فشانی های بسیج و دیگر نیروهای نظامی صدام نتوانست کاری از پیش ببرد.
,سردار کوثری خاطرنشان کرد: بسیج توانسته انسانهایی چون شهید حججی را پرورش و به میدان نبرد علیه مستکبران جهانی بفرستد، در حقیقت این جوان توانست نام و آوازه بسیج را به گوش جهانیان برساند.
,این یادگار هشت سال دفاع مقدس ابراز کرد: عربستان و اسراییل با تک روهایی که در منطقه انجام داده اند سعی در ایجاد خلل در سیاست های ایران دارند اما این کشورها نتوانسته اند در مقابل بسیج پیروزشوند وبه طور قطع حرکت ها و سیاست های غلط این کشورها روشده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه