logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سوادکوه:

اولویت بسیج، محرومیت‌زدایی و حل مشکلات مردم است

اولویت بسیج، محرومیت‌زدایی و حل مشکلات مردم است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سوادکوه گفت:بسیج در دوران جنگ و سازندگی کشور حضور فعال داشت و امروز هم اولویت بسیج، محرومیت‌زدایی و حل مشکلات مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوادکوه آنلاین، محمد ابراهیمی در حاشیه افتتاح خانه محرومان با تبریک حلول ماه ربیع اول و هفته بسیج ضمن گرامیداشت تقارن این 2 رویداد و تسلیت به مناسبت زلزله در غرب‌کشور، اظهار کرد: فلسفه وجودی بسیج برای حل مشکلات مردم است و پیگیری برای باز کردن گره‌های زندگی عموم مردم در دستور کار قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلاین,

وی به فعالیت‌های بسیج در دوران مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: بسیج در دوران جنگ و سازندگی کشور حضور فعال داشت و امروز هم اولویت بسیج، محرومیت‌زدایی و حل مشکلات مردم است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه به برنامه‌های ناحیه مقاومت بسیج برای زلزله در غرب کشور نیز اشاره و تصریح کرد: برنامه‌ریزی لازم برای کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه در حال انجام است.

ابراهیمی در پایان تاکید کرد: بسیج‌سازندگی برنامه‌های مختلفی برای محرومیت‌زدایی شهرستان سوادکوه در اولویت دارد.
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه