سخنرانان در سالروز تشکیل بسیج مستضعفین در کرمان عنوان کردند؛
سپاه و بسیج تا آخرین نفس از محور نظام یعنی ولایت فقیه دفاع می کند/مهمترین رسالت بسیج استکبار ستیزی است/بسیجیان جزء ولایت مداران ولی فقیه بزرگ زمانمان امام خامنه ای هستند
در سالروز تشکیل بسیج مستضعفین در نقاط مختلف استان کرمان تجمع عظیم شکوه مقاومت با حضور بسیجیان برگزار شد که مشروح صحبت های سخنرانان این مراسم را در زیر میخوانید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه آرمان ؛در سالروز تشکیل بسیج مستضعفین در نقاط مختلف استان کرمان تجمع عظیم شکوه مقاومت با حضور بسیجیان برگزار شد که مشروح صحبت های سخنرانان این مراسم را در زیر میخوانید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه آرمان, شبکه اطلاع رسانی راه آرمان,کرمان:سپاه و بسیج تا آخرین نفس از محور نظام یعنی ولایت فقیه دفاع می کند/آمریکا و اسرائیل بدانند که کوچکترین تعرض به ایران آن ها را هدف موشک های سپاه و بسیج قرار می دهد
, کرمان:سپاه و بسیج تا آخرین نفس از محور نظام یعنی ولایت فقیه دفاع می کند/آمریکا و اسرائیل بدانند که کوچکترین تعرض به ایران آن ها را هدف موشک های سپاه و بسیج قرار می دهد, کرمان:سپاه و بسیج تا آخرین نفس از محور نظام یعنی ولایت فقیه دفاع می کند/آمریکا و اسرائیل بدانند که کوچکترین تعرض به ایران آن ها را هدف موشک های سپاه و بسیج قرار می دهد,سردار ابوحمزه در همایش شکوه مقاومت بسیجیان شهرستان کرمان که با حضور بسیجیان و جمعی از مسئولین استان برگزار شد، ضمن تبریک پیروزی اخیر رزمندگان در جبهه مقاومت گفت: این پیروزی که باعث اخراج تکفیری ها از منطقه شد را به ملت عزیز ایران و امام بزرگوار مان و فرزندان این امت خصوصا مجاهد نستوح و مومن انقلابی مان سردار حاج قاسم سلیمانی و خانواده های معظم شهیدان تبریک می گویم.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: نقش بسیج نقش تعیین کننده و اثر گذار در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی، فرهنگی، علم و ورزش و در عرصه بین الملل است به نحوی که بسیج در همه این عرصه ها بسیج نقش بی بدیل و تعیین کننده ای را در حفظ نظام و انقلاب داشته است.
,ابوحمزه توطئه های دشمن را در دو مرحله تقسیم بندی کرد و عنوان کرد: بعد از پیروری انقلاب اسلامی هم بلوک شرق و هم بلوک غرب با محوریت آمریکا به این جمع بندی رسیدند که باید در مقابل انقلاب اسلامی بایستند و به جنگ با یاران را شروع کردند.
,وی خاطر نشان کرد: در جنگ همه حضور داشتند اما به جهت خیانت هایی که بنی صدر و لیبرال ها کردند زمینه این پیروزی فراهم نشد و عملیات ها زمانی آغاز شد که اندیشه لیبرال از جامعه ما خارج و مردم در قالب بسیج وارد صحنه شدند.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد: عملیات های پی در پی مثل فتح المبین، بیت المقدس ، خیبر و سایر عملیات ها شکل گرفت و نهایت منجر به پیروزی رزمندگان اسلام و امت بزرگ ایران در 8 سال دفاع مقدس در قطعنامه 598 شد.
,ابوحمزه مطرح کرد: از سال 68 استکبار به جهت شکست سه راهبرد دهه اول راهبرد جدیدی را بر علیه انقلاب اسلامی ایجاد کرد که نفوذ ، استحاله و براندازی از جمله این برنامه ها بود و ما حصل این استراتژی، براندازی در سال 78 و سال 88 بود.
,وی اظهار کرد: در کنار این حرکت براندازی، فشار های سیاسی، اقتصادی، تهاجم و شبیخون فرهنگی در دستور کار استکبار و عوامل آن در داخل کشور بود ولی وقتی با حضور یکپارچه مردم در قالب بسیج و هدایت های مقام معظم رهبری و ایستادگی و استقامت مردم مواجه شدند و شکست خوردند بحث داعش را دنبال کردند.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان این چیزی که در 4 سال گذشته مجموعه جریان غربی، عربی و عبری یعنی آمریکا و عربستان و اسرائیل غاصب با حرکت ها و هدایت های انگلیس خبیث تحت عنوان داعش در منطقه ایجاد کردند با هدف انقلاب اسلامی بود.
,ابوحمزه تاکید کرد: جبهه استکبار ابتدا جنگ هایی را یک به یک در منطقه انجام داد از جمله جنگ افغانستان، دو جنگ در عراق، بحرین، یمن، جنگ 33، روزه، جنگ 8 روزه، 51 روزه و جنگ 22 روزه ولی وقتی در این ها ناموفق شدند جنگ سوریه و عراق را مجدد در دستور کار قرار دادند.
,سوریه عمق استراتژیک نظام جمهوری اسلامی برای آزاد سازی فلسطین است
, سوریه عمق استراتژیک نظام جمهوری اسلامی برای آزاد سازی فلسطین است,وی کسانی را که مخالف حضور ایران در جبهه مقاومت سوریه و عراق می دانند ساده لوح و مغرض خواند و گفت: برخی می گویند چرا جمهوری اسلامی در جبهه مقاومت از سوریه دفاع کرد و چرا جوان ها، پاسداران و بسیجی ها ما به صورت مستشاری حضور پیدا کردند، این حضور برای این است که فلسطین از آرمان های اصلی نظام جمهوری اسلامی است و سوریه عمق استراتژیک نظام ماست.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تشریح کرد: اگر ما بخواهیم فلسطین را در آینده آزاد کنیم، سوریه مهم ترین جا پای ما برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و لبنان است و همه تلاشی که غربی ها و دولت های مرتجع منطقه کردند برای از بین بردن همین جای پای ایران بود.
,ابوحمزه ادامه داد: سوریه و عراق وسیله ای برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی بود چرا که آرمان انقلاب اسلامی فلسطین و آزاد سازی ملت های مسلمان و مستضعف در منطقه غرب آسیاست لذا برخی با بی بصیرتی در زمین دشمن بازی می کنند و خودشان هم خبر ندارند.
,مشکل آمریکایی ها بحث هسته ای و موشکی ایران نیست، آن ها با اسلام و جمهوری اسلامی مشکل دارند
, مشکل آمریکایی ها بحث هسته ای و موشکی ایران نیست، آن ها با اسلام و جمهوری اسلامی مشکل دارند,وی خاطر نشان کرد: خود آمریکایی ها اعتراف کردند که مشکل ما با ایران، بحث هسته ای و موشک و حقوق بشر و آزادی های سیاسی نیست، مشکل ما با جمهوری اسلامی و اسلام است، آن اسلامی که از دل آن شخصیت هایی مانند امام خمینی، امام خامنه ای و یا سید حسن نصرالله و حاج قاسم سلیمانی پرورش می یابد.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تصریح کرد: آمریکایی ها با اسلامی مشکل دارند که در آن سرداران رشیدی مثل شهید الله دادی ها پرورش پیدا می کند نه اسلام قلم به مزدهای درباری، نه اسلام آخوندهای درباری در کشورهای عربی و عربستان، مشکل آن ها با اسلام وهابیت، داعش و جبهه النصره و .. نیست چرا که آن ها دست پروده خودشان هستند.
,ابوحمزه بیان کرد: بنابراین حضور ایران در سوریه به خاطر آرمان فلسطین، عمق استراتژیک جمهوری اسلامی برای داشتن یک جا پای محکم و به جهت پیاده سازی اسلام ناب علوی و نبوی است.
,وی عمق بخشی خارجی را یکی از ماموریت های سپاه عنوان کرد و افزود: هر ملتی در هر کجای عالم در مقابل صهیونیست و آمریکا بایستد جمهوری اسلامی تمام قد از آن ملت و آن محور حمایت خواهد کرد و این نقش نیروی قدس سپاه است.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اضافه کرد: برخی ها به علت عدم آگاهی و شناخت و نداشتن تحلیل مناسب از جریانات منطقه و جهان مطرح نکنند که چرا سپاه در فلان کشور حضور پیدا می کند، این حضور با هماهنگی خود آن دولت و نهضت های آزادی بخش است و سپاه به آن ها کمک می کند.
,ابوحمزه خاطر نشان کرد: بسیجیان بدانید همه این تهدید هایی که استکبار جهانی، آمریکا و صهیونیست و دولت های مرتجع منطقه انجام دادند برای جمهوری اسلامی فرصت شد و الان در عراق و سوریه بیش از 300 هزار بسیجی فعالیت می کنند، در افغانستان فاطمیون، در پاکستان زینبیون در یمن انصار الله، در عراق حشد الشعبی، در لبنان حزب الله، در سوریه جیش الوطنی همه این ها ثمرات دفاع جانانه نظام جمهوری اسلامی و رزمندگان اسلام درجبهه مقاومت بود.
,سپاه و بسیج تا آخرین نفس از محور نظام یعنی ولایت فقیه دفاع می کند
, سپاه و بسیج تا آخرین نفس از محور نظام یعنی ولایت فقیه دفاع می کند,وی در ادامه تاکید کرد: محور نظام و انقلاب ما ولایت فقیه است و سپاه و بسیج تا آخرین نفر، تا آخرین نفس و قطره خونش از مقام منیع امامت و ولایت دفاع خواهد کرد.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تصریح کرد: همه بدانند ما بسیجی ها و همه کسانی که با اندیشه بسیج آمیختگی دارند اجازه نخواهیم داد غربت امیرالمومنین(ع) مجدد در عصر حاضر تکرار شود، ما اجازه نخواهیم داد مظلومیت امام حسن و امام حسین و اهل بیت تکرار شود.
,ابوحمزه افزود: ما اجازه نخواهیم داد انحرافی که در صدر اسلام ایجاد شد را دوباره انسان های واداده که تحت تاثیر فرهنگ غرب هستند در انقلاب و اسلام و نظام ایجاد کنند چون محور این نظام ولایت است و ما بسیجیان که تجلی سازمان دهی شده ملت ایران هستیم با تمام وجود از جایگاه رفیع ولایت و شخص ولایت دفاع می کنیم.
,آمریکا و اسرائیل بدانند که کوچکترین تعرض به ایران آن ها را هدف موشک های سپاه و بسیج قرار می دهد
, آمریکا و اسرائیل بدانند که کوچکترین تعرض به ایران آن ها را هدف موشک های سپاه و بسیج قرار می دهد,وی در ادامه به آمریکا اسرائیل هشدار داد و عنوان کرد: آمریکایی ها ،اسرائبل غاصب و دولت های مرتجع منطقه بدانند که حرف های بی اساس و بی پایه نزنند، اگر زمانی این ها بخواهند تعرضی به جمهوری اسلامی داشته باشند و هر حرکتی بر علیه این ملت به هر شکلی و یا به هر نوعی انجام دهند بدانند که همه منافع آمریکا درغرب آسیا و قلب آمریکا که اسرائیل است مورد هدف موشک های سپاه و بسیج قرار خواهد گرفت.
,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان به اروپایی ها نیز هشدار داد و اعلام کرد: اروپایی ها هم حواسشان باشد تحت تاثیر آمریکا و صهیونیسم قرار نگیرند، موشک های ما بردشان بیش از 2 هزار کیلو.متر است و هر زمان تهدید جدیدی بر علیه جمهوری اسلامی ایجاد شود برد موشک های ما به تناسب تهدید اضافه خواهد شد و در مقابل آن ها خواهیم ایستاد.
,ابوحمزه با اشاره به شعار سال با عنوان" اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال " بیان کرد: بسیج از همه مسئولین چه در استان و چه در سطح کشور، چه دولتی ها و چه مجلسی ها می خواهد که این امر را به عنوان محور اصلی حل مشکلات کشور در دستور کار قرار دهند و بسیج هم در این زمینه در کنار آن خواهد بود.
,وی در توصیه به مسئولان گفت: اگر می خواهند مشکل مردم و کشور از معیشت و ازدواج گرفته تا تولید و ..، باید اقتصاد مقاومتی به عنوان محور اصلی تدابیر همه مسئولین قرار گیرد و سپاه و بسیج از کارها و سرمایه گذاری قانونی و کسانی که در استان کرمان زمینه ایجاد اشتغال و تولید را بکنند دفاع خواهد کرد.
,بسیج اهل مماشات و معامله نیست و با تمام قوا در برابر غارتگران بیت المال می ایستد
, بسیج اهل مماشات و معامله نیست و با تمام قوا در برابر غارتگران بیت المال می ایستد,فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در ادامه تاکید کرد: اما آن هایی که به دنبال چپاول و غارت اموال بیت المال هستند بدانند سپاه بسیج بیدار است و بیش از یک میلیون بسیجی در این استان وجود دارد که هر کسی دست از پا خطا کند گزارش داده و با هماهنگی دستگاه قضایی با آن ها برخورد قانونی خواهد شد.
,ابوحمزه خاطر نشان کرد: غارتگران بیت المال در استان کرمان بدانند که بسیج با تمام قوت و اقتدار در مقابل آن ها خواهد ایستاد و با هیچ کس تعارف ندارد چون بسیج اهل مماشات و معامله نیست، آن چیزی که برای سپاه بسیج و مهم است احقاق حق و عدالت است .
,رودبار :اسلام با تفکر بسیجی به دنبال حکومت جهانی است
, رودبار :اسلام با تفکر بسیجی به دنبال حکومت جهانی است, رودبار :اسلام با تفکر بسیجی به دنبال حکومت جهانی است,سرهنگ سلامتی رزمنده هشت سال دفاع مقدس در اجتماع عظیم بسیجیان شهرستان رودبارجنوب ضمن تبریک هفته بسیج،گفت:بسیجی در هر نظامی باشد آن نظام موفق است،بسیجی از سیاهی لشکر نمی ترسد.
,وی ادامه داد: بسیج خیلی ارزش و قداست دارد و دشمنان از تفکر بسیجی می ترسند، جامعه نیاز،به تفکر بسیجی دارد وظیفه سپاه این است که این تفکرات را شناسایی کند و سازماندهی کند و ما را به اهداف انبیا برساند.
,این رزمنده هشت سال دفاع مقدس بیان داشت: همانطور که امام راحل(ره)تشبیه کردند بسیجیان قلب امام هستند و اگر مسئولین نظام از بسیجیان غافل شوند به عذاب الهی گرفتار خواهند شد.
,سرهنگ سلامتی تصریح کرد: امام با استفاده از تفکر بسیجی انقلاب کرد و این تفکر بسیجی است که پوزه داعش را به خاک مالید، هر جای که ندا و تفکر بسیجی طنین انداز شود دیگر از دشمن در آنجا خبری نیست.
,فرمانده سابق سپاه قشم افزود: اسلام با تفکر بسیجی به دنبال حکومت جهانی است چرا که بسیجیان به دنیا ثابت کرده اند که آمریکا یک قدرت پوشالی است.
,وی ابراز داشت: بسیجیان اجازه سازش با کدخدا را نخواهند داد و تا آخرین قطره خون خود پشتیبان ولایت فقیه هستند و اجازه توافق برجام دو سه و چهار را به برخی ها نخواهند داد.
,رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: ما باید خود را برای مقابله با توطئه دشمنان آماده کنیم، با تفکر بسیجی امروز می توان با تهاجم فرهنگی مقابله کرد چرا که فقط ماهیت جنگ عوض شده است.
,سرهنگ سلامتی با بیان اینکه اکر بسیجی امام شناس نباشد نمی تواند عمل به هنگام انجام دهد،بیان داشت: امروز اگر هر چیزی که ولی فقیه زمانمان گفت اطلاعت کنیم موفق خواهیم و اگر دل به خدا ببندیم در تمامی زمینه ها موفق خواهیم شد اما اگر شعار ما این باشد که پیمان با کدخدا حلال مشکلات است قطعأ شکست خواهیم خرد.
,وی اذعان داشت: امروز در فضای امنی که شهدا برای ما تامین کردند می توانیم با دشمن مقابله کنیم ، شهید دودمان سران فتنه و استکبار را از بین خواهد برد.
,رزمنده هشت سال دفاع مقدس ابراز داشت: اگر می بینید سردار سلیمانی ها افتخار آفرینی می کنند آنها را مرور کنید که چه کارهای را انجام دادند، اگر هجرت دورنی از نفس اماره به نفس مطمئنه داشته باشیم مثل شهدا خواهیم بود.
,وی در پایان افزود: امروز مسوولان باید قدر دان بسیجیان باشند چرا که آنها هستند که جان خود را برای امنیت این نظام در طبق اخلاص گذاشته اند.
,منوجان:5 آذر روز بیاد ماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی است /امروز بسیجیان در مقابل همه خود خواهی های مستکبرین عالم ایستاده اند
, منوجان:5 آذر روز بیاد ماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی است /امروز بسیجیان در مقابل همه خود خواهی های مستکبرین عالم ایستاده اند, منوجان:5 آذر روز بیاد ماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی است /امروز بسیجیان در مقابل همه خود خواهی های مستکبرین عالم ایستاده اند,حجت الاسلام امین رضوانی امام جمعه منوجان در اجتماع بسیجیان منوجان با اشاره به 5 آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفین گفت:امروز روز بیاد ماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی است و به فرمان بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ۵ آذر در تاریخ ودر تفکر همه آزاد اندیشان جهان فراموش نشدنی است.
,وی با اشاره به به فرموده فرماندهی کل قوا در خصوص بسیج افزود:به فرموده فرماندهی کل قوا بسیج عرصه جهاد است و مسئولیت بسیج پاسداری از هویت ملی ،دینی وحضور در همه میدان های نظام جمهوری اسلامی و در همه عرصه ها ی فرهنگی ،سیاسی ،اجتماعی ،اقتصادی ونظامی است.
,امام جمعه منوجان تصریح کرد: امروز مهمترین ماموریت بسیج ترویج فضائل اخلاقی واستقرار معنویت در جامعه وراهنمای دلسوزانه نسل جوان انقلاب به سوی حق وحقیقت است این وظیفه بسیجیان است.
,وی افزود:امروز در حالی یاد وخاطره بسیج را در 5 آذر سال 1396 گرامی می داریم که این فرهنگ امروز جهانی شده است و امروز بسیج وبسیجیان عالم در مقابل همه خود خواهی های مستکبرین عالم ایستاده اند وبه توفیق الهی ،امام زمان (عج) و فرماندهی کل قوا امروز پوزه استکبار به خاک مالیده شده است.
,امام جمعه منوجان بیان کرد:امروز بسیج در همه نقاط جهان حضور دارد و بسیج یک فرهنگ است وتفکر بسیجی مکتبی ترین ومردمی ترین نیروهای مقاومت جهانی هستند.
,وی در پایان تاکید کرد:قدر ومنزلت خودمان را بدانیم و بر مسئولیتی که مقام معظم رهبری فرموده است بمانیم و اگر حضور بسیج در 8 سال دفاع مقدس نبودامروز سرنوشت کشور ما چیزی دیگری بود اما تا بسیج هست نظام جمهوری اسلامی از سوی دشمن تهدید نخواهد شد .
,بافت:مهمترین رسالت بسیج استکبار ستیزی است/بصیرت و شناخت خطر در کلام رهبری مسئله نفوذ را خنثی می کند
, بافت:مهمترین رسالت بسیج استکبار ستیزی است/بصیرت و شناخت خطر در کلام رهبری مسئله نفوذ را خنثی می کند, بافت:مهمترین رسالت بسیج استکبار ستیزی است/بصیرت و شناخت خطر در کلام رهبری مسئله نفوذ را خنثی می کند,حجت الاسلام مهدیزاده، امام جمعه بافت ضمن تسلیت ایام شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک سالروز ولایت و ولادت امام صاحب (ع) و همچنین هفته بسیج و نابودی گروه تکفیری داعش، این پیروزی را نشان دهنده عظمت و اقتدار بسیج دانست و اظهار داشت: بسیج یک قدرت مردمی در تداوم انقلاب است، برای پایبندی و اقتدار نظام وظیفه بسیج و بسیجی این است که تداوم انقلاب و رسالت استمرار حرکت امام (ره) و امام خامنه ای (حفظ الله) را برعهده بگیرد، که این رسالت مسئله استکبار ستیزی است.
,وی در خصوص این سوال که بسیجی باید چگونه باشد تا این تداوم عزت، سرافرازی و ارزشهارا نه تنها در کشور بلکه خاورمیانه و اروپا طنین انداز کند؟ بیان نمود: در جه اول اینکه مسوولیت پذیر باشد، بعد باید بصیرت در شناخت دشمن، خطر، شگردها و توطئه های استکبار جهانی و آسیب داشته باشد، روز به روز بر توطیه های استکبار علیه نظام افزوده می شود که حضرت آقا نیز به نکته اشاره دارند، اگر ما تداوم نظام و انقلاب را می خواهیم باید خطراتش را دفع کنیم یکی مسئله داعش بود که با تئوری امریکا طراحی شده بود، اما انها دو حلقه را نادیده گرفته بودند اول مسئله سد جلوی خود که انقلاب امام خمینی (ره) بود و دومی تور بچه شیرهای امام خامنه ای (مدظلله العالی) چون حاج قاسم سلیمانی، مدافعین حرم، فاطمیون و زینبیون و حیدریون و سایر تیپ های بسیجی بود این بود که این مسئله خنثی شد.
,امام جمعه بافت در ادامه به مسئله خطر پذیری بسیج اشاره کرد و بیان نمود: باید خطرات را دفع کنیم و بسیج باید خطر پذیر باشد، بسیج خطر پذیر بود که در زیر گلوله باران نیروی بعث انها راشکست داد و جنگ را پیروز شد، خطر امروز به شکل جنگ نرم، جنگ فرهنگی و نمونه های دیگر است که باید خطر شناس باشیم که مهمتر از خطر پذیری است و باید زمان شناس و موقعیت شناس باشم ، به موقع خطر را بشناسیم و بعد از خطر فایده ای نداریم و آن در تبعیت خاص از رهبری و گوش به سخن بودن ایشان است.
,وی در خصوص مهمترین خطر که نظام را تهدید می کند گفت: امروز مهمترین خطر برای نظام و انقلاب مسئله نفوذ دانست و اذعان کرد: نفوذ به صورت فرهنگی ، سیاسی، اقتصادی است و نفوذ فرهنگی و سیاسی خطر بیشتر است، امروز نفوذ در سه مقوله اقتصادی، امنیتی و سیاسی پیاده سازی شده است که ابزارهای آنها و نوع روش مختلفی دارند که این ابزارها عبارتند از: اول نفوذ رخنه ای است که اول جاسوس در کشور وارد میکنند تربیتش می کنند و در لایه های نظام قرار میدهند و در ارگانها نفوذ می کند تا اگر شکافی بوجود آمد جاسوس کار خودش را انجام دهد، دومین ابراز نفوذ ارتباطی است به وسیله ارتباط و داد و ستد و در اختیار گرفتن بازار و واردات اقتصاد کشور را فلج می کنند و ما را محتاج خودشان می کنند و امام صادق (ع) در این باره تذکر داده است، سومین ابزار و خطرناکترین نفوذ، نفوذ جلبی و جریانی است که در بستر جامعه و اقشار صورت میگیرد، دانش آموزان و مسوولین و دانشجو را طوری تربیت می کنند کهخ در کشور یاده نظام استکبار باشند.
,حجت الاسلام مهدیزاده در ادامه افزود: با داشتن پیاده نظام می خواهند نظام را ساقط کنند و این کار را با انحراف اذهان عمومی و جلب به خود در فتنه ۸۸ انجام دادند که باعنایت حضرت حق و رهنمودهای ایشان و ولایتپذیری بسیجیان اقشار شکست خوردند، امروز دانش آموزان و جوانان و اقشار با خوب درس خواندن، گوش به فرمان رهبری بودن، شناخت نفوذ، استکبار ستیزی می توانند نفوذ را خنثی کنند، اگر بصیرت و شناخت در بین دانش آموزان و مسوولین باشد قطعا دشمن شکست خواهد خورد.
,وی در پایان افزود: امروز دشمن می خواهد جایگاه بسیج را تخریب کنند و علیه ان شایعه درست می کند اما بداند امروز نسل چهارم ما همه حاج قاسم سلیمانی و شهید حججی هستند و این جوانان با اقتدار می استند و جلوی توطئه های شوم دشمن را می گیرند.
,رفسنجان:بسیجیان جزء ولایت مداران ولی فقیه بزرگ زمانمان امام خامنه ای هستند
, رفسنجان:بسیجیان جزء ولایت مداران ولی فقیه بزرگ زمانمان امام خامنه ای هستند, رفسنجان:بسیجیان جزء ولایت مداران ولی فقیه بزرگ زمانمان امام خامنه ای هستند,حجت الاسلام رمضانی پور در همایش بزرگ بسیجیان شهرستان رفسنجان که صبح امروز به مناسبت گرامیداشت ۵ آذر سالروز تاسیس بسیج مستضعفین به فرمان امام راحل در ناحیه مقاومت بسیج برگزار شد با عرض تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز امامت امام زمان(عج) ، یاد و خاطره شهدای گرانقدر به ویژه شهدای مدافع حرم را گرامی داشت و اظهار داشت: افتخار همه ما این است که در لباس بسیجی هستیم .
,وی با برشمردن ویژگیهای بسیجیان در ده محور بیان داشت: معرفت کامل یکی از صفات بارز و برجسته مومنان بسیجی است. هرچه معرفت کامل تر باشد ارزش انسان بالاتر خواهد بود.
,رمضانی پور گفت: محبت ویژگی دیگری است کیمیای انسان سازی و توجه است و در انسان تحول ایجاد می کند حب خداوند و حب اولیای خدا بزرگترین سرمایه شما بسیجیان است.
,امام جمعه رفسنجان خاطر نشان کرد: بصیرت در دین چراغ هدایت راه است همانند قطب نمایی است که جامعه اسلامی را به سمت پیشرفت سوق می دهد.
,وی نصرت و یاری کردن ، فداکاری و وفاداری ، اعتصام به حبل الله را از دیگر ویژگیهای بسیج برشمرد و بیان داشت: نیت و انگیزه الهی اساس و ریشه عمل است عمل بی ریشه انند درخت بی بن و ثمر است.
,رمضانی پور بیان داشت: صبر و استقامت در راه خدا دیگر ویژگی بسیج است، دین ما میدان مجاهدت در راه خداست فداکاری برای حاکمیت ارزش های الهی و مبارزه با شیاطین و طاغوتیان است و جز با صبر و استقامت و برنامه ریزی و تدبیر حکیمانه توفیق چشمگیری میسر نخواهد شد.
,امام جمعه رفسنجان خاطر نشان کرد: امروز مدیریت حکیم رهبر فرزانه انقلاب در جهان بشریت زبانزد عام و خاص است و حتی دشمنان ما به هوشمندی و ذکاوت این مرد بزرگ اقرار دارند.
,وی تصریح کرد: ما بسیجیان جزء ولایت مداران این ولی فقیه بزرگ زمانمان هستیم، اگر امروز افتخار کنیم به بسیجی بودن ولی امرمان یک روزی جزو بسجیان مهدی فاطمه خواهیم بود اگر مدیران و مسئولان و کارمندان و کارگران و همه و همه خود را بسیجی راه ولایت بدانند ، خدمت را توفیق می دانند و خدمت خالصانه انجام می دهند اگر روحیه بسیجی نداشته باشیم موفق نخواهیم بود.
,رمضانی پور اظهار داشت: امروز ایجاب می کند که روحیه جهادی داشته باشیم ، همین روحیه جهادی در رزمندگان غیور مدافع حرم بود که پیروزی بزرگ را برای عالم اسلام رقم زد
,وی با بیان اینکه پرهیز از آلودگی ها و انحرافات از جمله صفات برجسته بسیجیان است تصریح کرد: سلامت انسان ها از انحرافات و پرهیز از گناه و لغزش ها بزرگترین رمز موفقیت او در عرصه های اجتماعی خواهد بود و کناه عامل سقوط انسان است و او را تباه می سازد.
,رمضانی پور تلاش عاشقانه ، اخلاص در عمل، شهادت طلب بودن، حضور همیشگی در صحنه، ارتباط با خدا، اهل علم و دانش شعور فهم و رزشکار بودن از ویژگیهای بسیجیان برشمرد.
,ثبت ۹۰ هزار بسیجی شهرستان رفسنجان در سامانه بسیج / تحرک و پویایی سرآمد کار بسیج است
, ثبت ۹۰ هزار بسیجی شهرستان رفسنجان در سامانه بسیج / تحرک و پویایی سرآمد کار بسیج است, ثبت ۹۰ هزار بسیجی شهرستان رفسنجان در سامانه بسیج / تحرک و پویایی سرآمد کار بسیج است,سرهنگ سلطانی فرمانده سپاه شهرستان رفسنجان در اجتماع بزرگ بسیجیان شهرستان رفسنجان در سالروز تاسیس سازمان بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی(ره) صبح امروز با حضور فرماندهان نظامی و انتظامی ، اعضای شورای تامین شهرستان و یگان های نظامی و انتظامی و بسیجیان سلحشور شهرستان و خانواده های معظم شهداء، آزادگان، جانبازان و ایثارگران و پیشکسوتان جهاد و شهادت در ناحیه مقاومت بسیج رفسنجان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و ۹۴۰ شهید گرانقدر شهرستان اظهار داشت: از حضور بسیجیان در این نمایش اقتدار و شکوه مقاومت در سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام(ره) ، نیروهای انتظامی و گروه ۶۵ صاعقه و خانواده های معظم شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم قدردانی می کنم.
,وی افزود: بیش از ۹۰ هزار بسیجی شهرستان رفسنجان در قالب اقشار مختلف در سامانه بسیج ثبت شده است و در این مکان گوشه ای از این اقتدار به نمایش در آمده است.
,سلطانی بیان داشت: تشکیل بسیج به فرمان امام(ره) تنها برای دفاع مقدس آن روز نبود بلکه برای این بود که انقلاب صادر شود و انقلاب اسلامی محقق شود
,فرمانده سپاه رفسنجان گفت: امروز قالب بسیج در شکلی جدید در سوریه و یمن و حزب الله لبنان الگوی بسیج شکل گرفته و این برکت بسیج انقلاب اسلامی است، امروز بسیج جمهوری اسلامی آماده تر از هر زمان در داخل و خارج کشور حضور دارد.
,وی تصریح کرد: امروز بسیج اگر در بیرون از کشور می رزمد در درون کشور هم باید آماده و بیدار باشد در تمام صحنه هایی که رهبری دستور می دهند یک روز در فتنه، یک روز در حادثه زلزله و یک روز در عرصه اقتصادی باید به میدان بیاید و شهید بدهد.
,سرهنگ سلطانی خاطر نشان کرد: تحرک و پویایی باید سرآمد کار بسیج باشد اگر بایستیم شکست خوردیم باید به عنوان خدمتگذار در عرصه محروم زدایی پیشتاز باشد.
,فرمانده سپاه رفسنجان اظهار داشت: امروز این آمادگی را داریم که تحت عنوان ۹۰ هزار بسیجی در قالب تیم های سازندگی و پزشکی در عرصه های خدمات رسانی و محروم زدایی، تحت گشت های محله محور بسیج در بحث امنیت و تحت حلقه های صالحین به عنوان مسجد محور بودند در کنار امام جماعت و هیات امنا کار فرهنگی کند.
,سرهنگ سلطانی ولایت مداری، توسل و تمسک و بصیرت، هوشیاری و آمادگی را دو آموزه مهم بسیج برشمرد و بیان داشت: فکر و عمل ما باید بسیجی باشد و در همه صحنه ها برزمیم، هرچه از این انقلا بگذرد و این انقلاب جلوتر برود بسیجی ماندن سخت تر است خیلیها بودند قبل و بعد انقلاب کشتی انقلاب در حرکت تلاطم زیادی دارد بعضی پیاده می شوند و برخی سوار ه می مانند و می تازند با بصیرت.
,سیرجان:ایران امروز در اوج قدرت خاورمیانه است/ هفته بسیج یادآور ایثارگری و از خودگذشتگی ایثارگران و جانبازان
, سیرجان:ایران امروز در اوج قدرت خاورمیانه است/ هفته بسیج یادآور ایثارگری و از خودگذشتگی ایثارگران و جانبازان, سیرجان:ایران امروز در اوج قدرت خاورمیانه است/ هفته بسیج یادآور ایثارگری و از خودگذشتگی ایثارگران و جانبازان,الهی مسئول بسیج پیشکسوتان استان ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت:هفته بسیج یادآور ایثارگری و از خودگذشتگی ایثارگران و جانبازان در راس آن ها شهدای عزیز می باشند.
,الهی اظهار داشت:بسیج آن گونه که معمار و پایه گذار این تفکر می فرمایند لشکر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نمودند.
,وی اذعا داشت:امام (ره)،آن مرد بزرگ و سیاستمدار آینده نگر و عارف وارسته هیچ گاه بی جهت و بی مورد از کسی یا قشری تعریف نمی کرد و همه ما امام (ره) را به عنوان یک عارف هوشیار و بینا و بصیر می شناسیم و دنیا هم امام(ره) را به عنوان یک انسان آگاه به زمان و آینده نگر می شناخت.
,این کارشناس مسائل سیاسی در خصوص تفکرات حضرت امام (ره) در خصوص بسیج گفت:امام(ره) می فرمود من افتخارم این است که خود یک بسیجی ام و رهبر انقلاب اسلامی و پایه گذار نظام جهموری اسلامی افتخارش این بود که یک بسیجی است و بسیج در واقع به عنوان یک شجره طیبه و یک جریان و حرکت انقلابی متعهدانه مسیر حرکت خودش را از انقلابی ترین انقلابی عصر ما می گیرد و این بسیار ارزشمند است.
,الهی در ادامه افزود:امام(ره) در اهمیت کار بسیج در قشرهای مختلف با آن بصیرتی که داشتند زمینه ای را فراهم کردند که امروز بسیج یک تفکر و ساختار جهانی شده است و نکاتی بسیار مهم و ارزشمند برای استمرار تفکر بسیج و ماندگاری بسیج را بیان کردند که امروز مولفه حرکت شما بسیجیان برای حفظ گفتمان انقلاب است.
,سردبیر روزنامه ثارالله در ادامه اظهار داشت:امروز رهبر عزیز ما،فرمانده کل قوا در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا شناخته می شود و مقام معظم رهبری(مدظله العالی)را به عنوان امام مسلمین می شناسند که این برگرفته از تفکری است که امام(ره)پایه گذاری کردند و ما همان راه را ادامه می دهیم و ادامه دهنده همان اندیشه هستیم.
,وی خاطر نشان کرد:ما در این مسیر راه طولانی داریم که باید رشادت ها و ایثارگری داشته باشیم که هر چند عده ای بترسند و سازش کنند اما راه امام(ره) و اندیشه بسیجی در تفکر امام خامنه ای(مدظله العالی) ادامه خواهد یافت.
,الهی در خصوص خصلت نیروهای بسیجی اظهار داشت:بسیجیان در تعهد به ارزش های اسلامی و گفتمان اسلامی وفادار بودند و این وفاداری هم در دفاع مقدس و امروز در دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی نشان دادند و برای این که این راه ادامه پیدا کند لازمه اش دانایی،هوشیاری و بصیرت است.
,مسئول بسیج پیشکسوتان استان گفت:کشورهای عربی دلارهای نفتی را در اختیار صدام قرار می دادند و آن ها به دنبال تصرف کشور نبودند بلکه می خواستند جلوی صدور انقلاب اسلامی و گفتمان انقلاب اسلامی را به منطقه خاورمیانه را بگیرند و شهدای ما برای حفظ انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی مبارز کردند چون امام(ره) هم با همین نگاه به اسلام نگاه می کردند.
,وی اذعان داشت:امروز اگر می بینیم آمریکا و صهیونیست ها نگران هستند و بر جمهوری اسلامی فشار تبلیغاتی و اقتصادی می آورند از تفکر و گفتمان انقلاب می رسند و آن ها از انقلاب سازشگر و ترسو نمی ترسند و دشمن از طریق رسانه های مجازی و توانمندی و تبلیغاتی که در اختیار دارد تلاش می کند ذهن،فکر و باور ما دچار تردید کند.
,الهی در خصوص نقش بسیج در جامعه گفت:امروز بسیج یک سازمان نیست و جهانی شده است و گسترش پیدا کرده است که امام(ره) همین را می خواست و در دفاع از ارزش های اسلامی، خون شهدا و در کمک به مردم و محرومین و زلزله زدگان بسیج حرف اول را می زند و این نشانگر تفکر مردمی بسیج است .
,وی گفت:امروز برخی ها ادعا می کنند مسئله داعش را تمام کردید و این تفکر بسیجی بود که مسئله داعش را تمام کرد و ما در واقع با شکست داعش آمریکا و صهیونست را شکست دادیم و تفکر انقلابی و بسیجی تفکر زورگویی و خشونت نیست بلکه تفکری است براساس وظیفه که هر کجا مسلمانی فریاد بزند به فریادش برسند.
,الهی در خصوص نقش حزب الله در تحولات منطقه گفت:امروز حزب الله لبنان اقتدار و تفکری در اختیار دارد که اسرائیل را محصور کرده است و اما بعضی ها دلشان می ترسد که اسرائیل توان نظامی دارد،اگر اسرائیل توان نظامی و قدرت داشت می توانست در مقابل یک گروه چریکی مقاومت کند.
,وی در پایان اظهار داشت:ما امروز در اوج قدرت در خاورمیانه هستیم که اقتدار جمهوری اسلامی برگرفته از اتحاد نیروهای مسلح است و همه دنیا و کشورهای منطقه می دانند جمهوری اسلامی یک قدرت است که توان بازگشت به گذشته را ندارد و این جای افتخار است و تکلیف ما این است که این تفکر را در جامعه و بین نسل جوانان نهادینه کنیم.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه