در سفر معاون اول رئیس جمهور به کرمانشاه رخ داد؛
دهیار یکی از روستاهای زلزله زده خطاب به جهانگیری: نگذارید مردم از دولت تدبیر ناامید شوند
دهیار روستای ناو فره سرپل ذهاب با بیان اینکه عصبانیت مردم دراثر عمق فاجعه بود، گفت: نگذارید از دولت نا امید شویم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، محمدیان امروز دوشنبه در سفر اسحاق جهانگیری به روستای نافره گفت: وام و کمکهای بلاعوض برای بازسازی مناطق زلزله زده کافی نیست. شهر سرپل ذهاب مردم مرزداری دارد و اگر نبودند مرز حفظ نمی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,وی با بیان اینکه نگذارید مردم از دولت نا امید شوند یادآور شد: این مردم به دولت تدبیر و امید رای دادند.
دهیار روستای ناو فره گفت: از تنش ها و عصبانیتی از سوی مردم بوده عذرخواهی می کنیم چون عمق فاجعه زیاد بوده اما مسئولین کمکاری نداشتند.
وی ادامه داد: کمکهای وام و بلاعوض دولت برای ساخت خانه در کوره دهات ها هم کافی نیست. الان هم که می گویند اگر کانکس بدهند ۳ میلیون کم می شود.
محمدیان ادامه داد: از سپاه استان کهکیلویه و بویر احمد که این ۶ روستا را تحت پوشش داشتند و سنگ تمام گذاشتند تشکر می کنم.
وی با بیان اینکه نگذارید مردم از دولت نا امید شوند یادآور شد: این مردم به دولت تدبیر و امید رای دادند.
,دهیار روستای ناو فره گفت: از تنش ها و عصبانیتی از سوی مردم بوده عذرخواهی می کنیم چون عمق فاجعه زیاد بوده اما مسئولین کمکاری نداشتند.
,وی ادامه داد: کمکهای وام و بلاعوض دولت برای ساخت خانه در کوره دهات ها هم کافی نیست. الان هم که می گویند اگر کانکس بدهند ۳ میلیون کم می شود.
,محمدیان ادامه داد: از سپاه استان کهکیلویه و بویر احمد که این ۶ روستا را تحت پوشش داشتند و سنگ تمام گذاشتند تشکر می کنم.
,]
ارسال دیدگاه