اعلام رأی موقت دیدار دو تیم نماینده نی ریز و جهرم توسط کمیته انضباطی هیئت فوتبال فارس

اعلام رأی موقت دیدار دو تیم نماینده نی ریز و جهرم توسط کمیته انضباطی هیئت فوتبال فارس
کمیته انضباطی هیئت فوتبال فارس رأی موقت خود را در خصوص دیدار جنجالی دو تیم پاس شهدای نی ریز و فدائیان المهدی جهرم اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ کمیته انضباطی هیئت فوتبال فارس با بررسی و تحقیق حواشی بازی جنجالی دو تیم پاس شهدای نی‌ریز و فدائیان المهدی جهرم در هفته ششم لیگ برتر فوتبال استان آرای خود را به صورت موقت اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز,

کمیته انظباطی 7 تن از بازیکنان تیم فوتبال فدائیان المهدی جهرم  را به دلیل درگیری با داور در دیدار با نماینده نی ریز، تا اطلاع ثانوی از حضور در مسابقات محروم کرد.

,

 این جنجال زمانی رخ داد که داور سپیدانی مسابقه نماینده نی ریز و جهرم، در دقیقه ٩٢ بازی به سود تیم پاس ضربه پنالتی اعلام میکند که در ادامه این سوت داور کادر فنی و بازیکنان تیم المهدی به سوی او حمله ور می شوند که باعث درگیری شدید و زد و خورد می شود.

,

گفتنی است: نتیجه این دیدار از سوی کمیته برگزاری مسابقات اعلام می شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه