logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه مطرح کرد؛

لزوم توجه جدی به ترویج مسایل اخلاقی در جامعه

لزوم توجه جدی به ترویج مسایل اخلاقی در جامعه
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه بر لزوم توجه جدی به ترویج و نهادینه سازی مسایل اخلاقی در سطح جامعه تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، آیت الله رضا استادی شب گذشته طی سخنانی در همایش اساتید تفسیر حوزه علمیه قم که در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) برگزار شد، با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: بی شک اساتید و فضلای حوزه در نشر و توسعه مسایل اخلاقی نقش مهمی بر عهده دارند اما مهم این است که خودشان نیز اهتمام ویژه ای به مسایل اخلاقی داشته باشند.
وی افزود: در حال حاضر به لطف الهی دروس تفسیر در کنار دروس فقه و اصول برگزار می شود و روز به روز نیز باید گسترش پیدا کند، اما با این حال امروز حوزه و حوزویان به مسائل اخلاقی بسیار نیاز دارند از این رو باید درباره تقویت مسائل اخلاقی در حوزه تلاش کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که دروسی مانند فقه، اصول، ادبیات و فلسفه به صورت غیر مستقیم با اخلاق سروکار دارند، گفت: آنچه مسلم است این که آیه آیه قرآن می تواند با اخلاق ارتباط داشته باشد و لذا اساتید و فضلای حوزه باید ضمن انس با قرآن در مسیر اخلاقی کردن جامعه همت بگمارند.
وی در ادامه با بیان این که جلسات قرآنی و تفسیری باید معنوی باشد، خاطرنشان کرد: در چنین جلسات و محافلی می بایست عظمت قرآن حفظ شود و ما باید این را از بدنه حوزه شروع کرده و به جامعه تسری دهیم.
وی افزود: از سویی علوم قرآنی و مسائل تفسیری باید به صورت جذاب بیان شود تا بیشتر مورد استفاده مخاطبان و شاگردان قرار گیرد.

استادی بیان داشت: به عقیده بنده باید مراقب باشیم که وضع به گونه ای نشود که انسان عمری با قرآن باشد اما اثری در او ایجاد نشود، استاد و شاگرد دروس تفسیرقرآن باید رنگ قرآنی داشته باشد،  باید به سمت و سوی تکامل به وسیله قرآن کریم حرکت نماییم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا،, قم فردا،, قم فردا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه