logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تنگستان در کشتی فرنگی قهرمان استان شد + تصاویر

تنگستان در کشتی فرنگی قهرمان استان شد + تصاویر
مسابقات کشتی نوجوانان استان بوشهر در دو رشته فرنگی و آزاد در سالن کشتی آیت الله علم الهدی شهر اهرم با استقبال خوب علاقه مندان اهرمی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، مسابقات کشتی نوجوانان استان بوشهر در دو رشته فرنگی و آزاد در سالن کشتی آیت الله علم الهدی شهر اهرم برگزار شد که در پایان این مسابقات که با استقبال خوب علاقه مندان همراه بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما، ,

تیم شهرستان تنگستان در رشته فرنگی توانست در بین ۷تیم شرکت کننده با کسب ۳مدال طلا ،۳نقره و ۴برنز قهرمان تیمی این مسابقات شود و تیمها بوشهر و دیلم به ترتیب مقامهای دوم و سوم را بدست آوردند.

,

در رشته آزاد که با حضور ۸تیم برگزار شد تیم شهرستان جم با کسب ۶مدال طلا و یک برنز به عنوان قهرمانی دست یافت و بعد از تیم جم نیزخورموج و چغادک به مقام دوم و سوم رسیدند.

,

در مراسم پایانی و اهدا مدال ها این دوره مسابقات حجت السلام فقیه دادستان تنگستان، غلامیزاده بخشدار مرکزی تنگستان، یاحسینی مدیریت کمیته امداد تنگستان، صبوری ریاست شورای شهر اهرم، شکوه مدیریت ورزش و جوانان تنگستان، پاکدل معاون خدمات شهری منطقه پارس جنوبی، شمشیری رئیس هیات کشتی استان، ماحوزی رئیس هیات کشتی تنگستان و تعدادی از پیشکسوتان کشتی و ورزش تنگستان و استان حضور داشتند.

,

نفرات برتر این مسابقات به مسابقات کشوری  (انتخابی تیم ملی )در کرمان اعزام خواهند شد.

,

, , , , ,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه