لزوم توجه به مقاوم سازی منازل مسکونی؛
اکثر تخریب منازل بر اثر بلایای طبیعی در مناطق روستایی رخ می دهد/ بخشی از منازل استان های سیستان و بلوچستان و کرمان خشت و گلی است
یک کارشناس مسکن گفت: اکثر تخریب منازل بر اثر زلزله، سیلاب و بلایای طبیعی در مناطق روستایی نشین رخ می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، کشور ما ایران بر روی گسل های زلزله قرار دارد، شاهد آن اخباری از وقوع زلزله در سراسر کشورمان است. برخی از این زمین لرزه ها از شدت بیشتری برخوردارند و موجب خسارت های مالی و تلفات مالی بسیار زیادی برای مناطق زلزله زده می شوند که در سال های های اخیر می توان به وقوع زلزله در شهرهای مختلف استان کرمان، ورزقان و کرمانشاه اشاره کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس,لزوم توجه به زیرساخت ها و استحکام بخشی منازل مسکونی از مواردی است که در صورت رعایت آن، شاهد تلفات کمتر جانی و مالی خواهیم بود.
,مجید بامری در گفتگو با دلگان پرس با اشاره به زلزله های ویرانگر شهرهای بم، زرند، ورزقان و زلزله کرمانشاه که موجب خسارت گسترده به زیرساخت ومنازل مسکونی مردم شده است، گفت: منازلی که در دهه های گذشته ساخته شده از استحکام بسیار پایینی برخوردار است.
, , دلگان پرس,وی با بیان اینکه بخشی از این منازل در مناطقی مانند سیستان و بلوچستان و کرمان از خشت و گل است، افزود: باید دولت با پرداخت تسهیلات به بازسازی و مقاوم سازی زیرساخت مسکن در این مناطق اقدام کند.
,این کارشناس ساختمان و مسکن تاکید کرد: مردم باید نسبت به مقاوم سازی منازل مسکونی خود در برابر زلزله و سیل اهمیت بسیار زیادی بدهند.
,بامری عنوان کرد: امنیت منازل مسکونی و مقاوم سازی در برابر زلزله و سیل یعنی تلفات جامی و کمتر در زمان این حوادث که رخ می دهد.
,این کارشناس ساختمان ادامه داد: یکی از موضوعات مهم و اساسی در راهبرد کاهش خطرپذیری در برابر زلزله، مقاومسازی ساختمانهای موجود با کمترین هزینه با سرعت بالا و به صورت ساده است.
,وی با بیان اینکه اکثر تخریب های منازل بر اثر سیلاب، زلزله و بلایای طبیعی در مناطق روستایی رخ می دهد، گفت: اغلب ساختمانهای مسکونی روستایی به خصوص در سیستان و بلوچستان به صورت شخصی و بدون رعایت هیچگونه ضوابط و مقررات مشخص از لحاظ معماری ساخته شده اند و این یک آسیب جدی است.
,بامری خاطرنشان کرد: لزوم توجه به ساخت و ساز مسکن روستایی و همچنین نظارت بر آن باید به صورت جدی در دستور کار دولت و نهادهای مرتبط قرار بگیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه