logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در نشست مشترک اوقاف و آتش نشانی نیشابور مطرح شد؛

راه اندازی بنیاد خیریه ایمنی شهر/کمبود تجهیزات آتش نشانی بدلیل کمبود بودجه

راه اندازی بنیاد خیریه ایمنی شهر/کمبود تجهیزات آتش نشانی بدلیل کمبود بودجه
نشست مشترک سازمان آتش نشانی و اداره اوقاف شهرستان نیشابور به منظور بررسی راه کارهای همکاری این دو سازمان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، در نشست مدیران اداره اوقاف و سازمان آتش‌نشانی نیشابور که صبح روز سه‌شنبه 14آذرماه در محل این سازمان برگزار شد، همفکری و تبادل‌نظر برای مشارکت خیرین در ایمنی شهر نیشابور موردبررسی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز, .,

این نشست که با حضور ریاست اداره اوقاف و امور خیریه نیشابور، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و جمعی از مسئولین و مدیران سازمان در محل این اداره اوقاف برگزار شد طرفین به بررسی راهکارهای لازم برای مشارکت خیرین در امر ایمنی شهر پرداختند.

, .,

سید مهدی حسینی مدیرعامل آتش‌نشانی در ابتدای جلسه گفت: سازمان آتش‌نشانی نیشابور با 7 ایستگاه و 138 نفر کارکنان هم‌اکنون در حال خدمت‌رسانی به شهروندان است و با توجه به آمار آتش‌سوزی و حادثه روزانه به‌طور متوسط بین 5 تا 6 مورد حریق و حادثه به سامانه 125 این سازمان اعلام می‌شود و آتش‌نشانان برای یاری‌رساندن به حادثه دیدگان اعزام می‌شوند.

, .,


وی در ادامه افزود: بااین‌حال برخی ماشین‌آلات و تجهیزات ضروری موردنیاز سازمان است که متأسفانه به خاطر قیمت بالای آن‌ها که اغلب باید از خارج از کشور وارد شوند و همچنین کمبود اعتبار شهرداری و سازمان، قادر به خرید آن‌ها نیستیم و ازاین‌رو نیروهای ما در بسیاری از این حوادث برای جبران کمبود امکانات از جان خود مایه می‌گذارند تا بتوانند کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

,
, .,

حسینی گفت: این امر همیشه با تلاش مضاعف آتش‌نشانان امکان‌پذیر نیست و ممکن است روزی در حادثه‌ای این کمبودها موجب به خطر افتادن جان آتش‌نشانان و شهروندان شود.

, .,

وی اظهار داشت: خوشبختانه در قانون این پیش‌بینی صورت گرفته است که سازمان‌هایی مانند آتش‌نشانی که کارشان فقط خدمت به مردم است و به‌خصوص که نجات جان و مال مردم وظیفه اصلی ما است بتوانیم از کمک‌های خیرین برای تأمین برخی از لوازم و ساخت ایستگاه‌های آتش‌نشانی استفاده کنیم.

, .,

حجت‌الاسلام نوائیان رئیس اداره اوقاف شهرستان نیشابور نیز ضمن تشکر از حضور مدیرعامل و مسئولین سازمان گفت: شاید تا امروز وسعت کار آتش‌نشانان برای ما به این اندازه مشخص نبود و با مشکلات کار شما نیز آشنایی چندانی نداشتیم اما با این توضیحات فعالیت شما برای ما بسیار روشن‌تر شد بنابراین ما نیز آمادگی داریم که برای کمک به این امر خیر از تمام توان خود استفاده نماییم
ریاست اداره اوقاف بابیان برخی از راه‌کارها برای تحقق این هدف افزود: کارشناسان آتش‌نشانی می‌توانند با برگزاری جلساتی با کارشناسان این اداره به تبیین راه‌کارهای عملی این تصمیم بپردازند تا در آینده شاهد مشارکت خیرین در ساخت ایستگاه‌های آتش‌نشانی و خرید ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی باشیم.

,
, .,

لازم به ذکر است با همکاری اداره اوقاف نیشابور با سازمان آتش‌نشانی بنیاد خیرین ایمنی شهر راه‌اندازی خواهد شد.

, .,

انتهای پیام/

, /,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه