logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس اداره گاز شهرستان فردوس

بهره مندی 3000 خانواده روستایی از نعمت گاز طبیعی در فردوس

بهره مندی 3000 خانواده روستایی از نعمت گاز طبیعی در فردوس
رئیس اداره گاز شهرستان فردوس تعداد روستاههای گاز دار فردوس در حال حاضر 11 روستا وتعداد مشترکین فردوس حدود12000واسلامیه 2800وروستایی 3000 خانوار عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اداره گاز شهرستان فردوس صبح امروز در گفتگو با فردوس برین عنوان کرد:هم اکنون دو ایستگاهcgs(تقلیل فشار گاز) گاز فردوس را تامین می کنند همچنین شهرستان فردوس دارای 3ایستگاه گاز CNG است که دو تا در فردوس ویکی در اسلامیه می باشد.

عباس پاکدل در ادامه با اشاره به فواید گاز طبیعی در فردوس گفت:  صرفه جویی در هزینه، کاهش آلودگی محیط زیست از جمله فواید گاز طبیعی است و با توجه به اینکه ایران مخازن عظیم گازی دارد با جایگزینی سوخت گازطبیعی با بنزین  واردات بنزین به شدت کاهش می یابد که صرفه جویی ارزی زیادی به همراه دارد و این خود در راستای اقتصاد مقاومتی می باشد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین با جایگزینی سوخت فسیلی صنایع و نیروگاه با گاز طبیعی علاوه بر صرفه جویی انرژی باعث کاهش الودگی هوای شهرهای بزرگ می گردد گاز طبیعی بخاطر همیشه در دسترس بودن و پاک بودن و ارزان بودن به تولید داخلی کمک شایانی کرده است .

رئیس اداره گاز شهرستان فردوس تعداد روستاههای گاز دار فردوس در حال حاضر 11 روستا وتعداد مشترکین فردوس حدود12000واسلامیه 2800وروستایی 3000 خانوار عنوان کرد.

پاکدل با توجه به فرارسیدن فصل سرد سال و افزایش آمار تلفات ناشی از نشت مونو کسید کربن گفت: مردم عزیز فردوس به یاد داشته باشند تا هنگام راه اندازی بخاری های خودحتما مسیر دود کش ها بازدید واز باز بودن آن اطمینان حاصل کنند و همچنین با رعایت دمای رفاه اتاق که بین 18 تا 21 می باشد در مصرف انرژی صرفه جویی کنند تا امسال را بتوانیم گاز پایدار را به همه مناطق برسانیم.

وی همچنین گفت:در خصوص صرفه جویی انرژی استفاده از لباس مناسب در خانه و استفاده از پنجره های دو جداره و عایق کردن لوله های موتور خانه ها توصیه می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردوس برین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه