logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاد حوزه علمیه الراضیه اسدآباد:

رحمت و رفعت حضرت محمد(ص) تجلی رحمت بیکران الهی است

رحمت و رفعت حضرت محمد(ص) تجلی رحمت بیکران الهی است
استاد حوزه علمیه الراضیه اسدآباد گفت: همانطور که رحمت خداوند صفت عامه اوست و همه انسانها اعم از مؤمن و کافر را شامل می‌شود، پیامبر(ص) هم برای همه انسانها در همه اعصار تا پایان جهان رحمت است، لذا رحمت و رفعت ایشان تجلی رحمت بیکران الهی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بتول کرمی‌ممتاز در گفت‌وگو با خبرنگار  آوای سیدجمال؛ با تبریک میلاد با سعادت پیامبراکرم(ص) و امام صادق(ع)، اظهار کرد: معروف بین محدث شیعه این است که پیامبراکرم(ص) در ۱۷ ربیع الاول متولد شده و البته بین برادران اهل سنت مشهور است که ایشان ۱۲ ربیع الاول بدنیا آمدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سیدجمال,


وی به ویژگی‌های پیامبر اسلام اشاره کرد و گفت: اگر چه قرآن پیامبراعظم(ص) را از هر لحاظ برای ما اسوه و الگوی حسنه معرفی می‌کند اما می‌توان بارزترین ویژگی ایشان را اخلاق نیک و سرشت عالی انسانی دانست که تمام فضایل دیگر از همین اخلاق نیک بدست می‌آید.

استاد حوزه علمیه الراضیه اسدآباد دیگر ویژگی مهم حضرت محمد(ص) را عبادت و عبد شکور بودن ایشان خواند و گفت:  روزی عایشه که شاهد عبادتهای فراوان ایشان بود و می‌دید بر اثر عبادتهای زیاد پاهایشان ورم کرده، به ایشان گفت که چرا انقدر عبادت می‌کنید خداوند درباره شما مگر نفرموده گناهان گذشته و اینده ات را بخشیده است که پیامبراکرم(ص) در این زمینه فرمودند ایا بنده‌ای سپاسگزار نباشم.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا پیامبراکرم(ص) را پیامبر رحمت می‌دانند؟ گفت: خداوند ایشان را به عنوان رحمه العالمین معرفی می‌کند؛ همانطور که رحمت خداوند صفت عامه اوست و همه انسانها اعم از مؤمن و کافر را شامل می‌شود، پیامبر هم برای همه انسانها در همه اعصار تا پایان جهان رحمت است، لذا رحمت و رفعت ایشان تجلی رحمت بیکران الهی است.

کرمی‌ممتاز در خصوص تبلیغ اسلام به وسیله هنر و هنرمند، گفت: با توجه به اینکه گروه‌های به اسم اسلام و و مکتب اسلام رفتارهای تأسف باری انجام می‌دهند و در صدد هستند چهره ای خشن و غیرقابل پذیرش را ارایه دهند لذا برای یک هنرمند حائز اهمیت است که بتواند جذابیت‌ها و زیبایی‌های دین اسلام را از مکتب امام صادق(ع) فرا بگیرد و در قالبهای گوناگون هنری ارائه دهد.

وی تصریح کرد: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند که مهمترین وظیفه انسان هنری و فرهنگی هم تبلیغ است و هم تبیین؛هنر و قالب های گوناگون ان در عصری که شاهد صف ارایی تمام عیار تفکر مادی در مقابل تفکر الهی و توحیدی هستیم اهمیت مضاعفی پیدا کرده و و لذا انسان هنری وظیفه مهمی در بیان حقایق اسلام ناب  محمدی(ص) و مقابله با دشمنی‌ها دارد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه